Δεν είναι το πρώτο ρεπορτάζ που κάνουμε για την επικινδυνότητα των δρόμων της Κεφαλονιάς λόγω  είτε έλλειψης είτε καταστροφής των στηθαίων.  Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο και να αποκατασταθεί το πρόβλημα που καθιστά δυο από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της Κεφαλονιάς την επαρχιακή οδό Αργοστόλι – Φισκάρδο (στο ύψος της Θηνιάς) και την διαδρομή Αργοστόλι – Αεροδρόμιο , καρμανιόλες! Για το πρόβλημα έχουμε μιλήσει δεκάδες φορές με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, δυστυχώς χωρίς να υπάρξει λύση.  Πότε γιατί είναι δουλειά του εργολάβου , πότε γιατί δεν υπάρχουν στηθαία στις αποθήκες της Περιφέρειας για αντικατάσταση..πότε το ένα , πότε το άλλο. Μπήκαμε στα τρία χρόνια μετά το σεισμό και ακόμα έτσι είναι ο δρόμος!

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την περιοχή της Θηνιάς στη διαδρομή Αργοστόλι- Φισκάρδο και είναι έτσι από τους σεισμούς του 2014!! Σε ένα σημείο μάλιστα κάποιος (εργολάβος?/) με πολύ θράσος , έσπασε τη μπάρα για να μπορεί να ρίχνει στον γκρεμό ανενόχλητος τα μπάζα..

Ανεκπλήρωτα έργα από το 2014 , επικίνδυνα για τη ζωή  των διερχομένων. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την έλλειψη διαγράμμισης σε ολο το επαρχιακό δίκτυο, αντιλαμβανόμαστε ότι  κυκλοφορούμε  σε δρόμους  που όχι μόνο δεν προστατεύουν οδηγούς  και επιβάτες αλλά  ενίοτε γίνονται αιτία για ατυχήματα και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ <> ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΠΑΛΙΚΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΝΕΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΛΕΠΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΟΥΡΙ_ΜΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΥΓΕ…..

Comments are closed.