Αγαπητοί φίλοι,

Τον Ιούλιο η Σκάλα απέκτησε ένα κτιριακά υπερσύγχρονο, πολυδυναμικό Κέντρο Υγείας,  δωρεά Γεωργίου Φωκά. Για την ολοκλήρωσή του συνέβαλαν περισσότερες από 30 τοπικές επιχειρήσεις , εθελοντές και ιδιώτες.

Πρόκειται μάλιστα για πρωτοπόρο ενεργειακό κτίριο της κατασκευαστικής εταιρίας Peterson’s. Τα εγκαίνια έγιναν τον Ιούλιο και ήταν παρούσα όλη η ηγεσία του τόπου.. Δήμαρχος, αντιδημαρχοι, βουλευτής..

Αυτά τον Ιούλιο.

Σήμερα έχουμε  Σεπτέμβρη και  σας πληροφορούμε ότι το Κέντρο Υγείας δεν έχει ακόμα συνδεθεί με τη ΔΕΗ. Μήπως συνδέεται με φωτοβολταϊκά? Μήπως με ..καντηλάκι? Φως πάντως το Κέντρο Υγείας δεν έχει, οι πρίζες δεν λειτουργούν, ιατρικά μηχανήματα, περαν του πιεσόμετρου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Η γιατρός  άλλωστε εξετάζει τους ασθενείς στο Κοινοτικό Κατάστημα.  Η σύνδεση με τη ΔΕΗ ήταν / είναι υποχρέωση του Δήμου.

Τελικά, θα μπει ΔΕΗ στο Κέντρο Υγείας ή δεν προβέπεται από την οικολογική κατασκευή του; Και αν ναι, γιατί δεν έχει μπει τρεις μήνες μετά τα ταρατατζουμ εγκαίνια? Ετσι τιμάμε τους δωρητές και τις δωρεές; Η οικογένεια Φωκά έκανε το καθήκον της , εμείς θα κάνουμε το δικό μας;

Ευανθία  Ζαπάντη

Σκάλα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις