Δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο!! (συγνώμη για την έκφραση)!

Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κρεοπώλες μπροστά στις εικόνες από αντίκρισαν στο δημοτικό σφαγείο της Κρανιάς!! Τα πάντα κατεστραμένα! Τα πάντα διαλυμένα! Κάλεσαν τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τον Ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο..

Περίπου 100.000 ευρώ είχε διαθέσει ο Συλλογος  κρεοπωλών για να επισκευάσει το δημοτικό σφαγείο ώστε να λειτουργήσει και να σφάζονται τα ζωντανά στην Κεφαλονιά. Και ορίστε κ. δήμαρχε η επένδυσή τους!!

Τι κάνει δήμαρχε η δημοτική αρχή για όλα αυτά; Τον ρώτησε ο Γιώργος Τζωρτζάτος. Πως προστατεύετε τη δημόσια περιουσία και τη περιουσία των δημοτών που επένδυσαν; Γιατί δεν μπορεί να λυθεί η κατάσταση αυτή; Ποιος ευθύνεται και στο χώρο των σφαγείων ζουν άνθρωποι; Γιατί δεν τους δόθηκαν σπίτια όπως είχατε εγγυηθεί και εσείς και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης; Αυτά και άλλα πολλά ήταν τα ερωτήματα που απεύθυνε στο Δήμαρχο ο Γιώργος Τζωρτζάτος.

Οι δε κρεοπώλες βρίσκονται σε απόγνωση.. «Το είχαμε ανακαινήσει πλήρως με 100.000 ευρώ, δεν μας άφησαν να το λειτουργήσουμε γιατί κατοικούν άνθρωποι δίπλα, και ορίστεη επένδυσή μας. Αγοράστηκαν από το δήμο δυο προκάτ σπίτια εδώ και ένα χρόνο για να εγκατασταθούν οι δυο οικογένειες στα Κοκολάτα. Εμείς οι κρεοπώλες θα πληρώναμε την ηλεκτροδότησή τους με φωτεοβολταϊκά πάνελ και την σύνδεσή του με νερό. .. Τα προκάτ βρίσκονται σε οικόπεδο του Δήμου αποθηκευμένα.. Γιατι δεν τοποθετήθηκαν στο οικόπεδο που είχε οριστεί? Γιατί οι δέκα μέρες προθεσμία μετεγκατάστασης έγινε ένας χρόνος και ακόμα εδώ βρίσκονται?

Κυριολεκτικά απελπισμένοι οι κρεοπώλες.. Για να επισκευαστεί τώρα και να λειτουργήσει απαιτούνται πάνω από 500.000 ευρώ καθώς όλος ο εξοπλισμός του και τα ηλεκτρολογικά του έχουν καταστραφεί..

Το θέμα της καταστροφής του δημοτικού σφαγείου εξ αιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής θα θέσει σήμερα σε εκτός ημερήσια συζήτησης ερώτηση ο Γιωργος Τζωρτζάτος παρουσία και κρεοπωλών που θα παρακολουθήσουν το δημοτικό συμβούλιο..

Θαυμάστε το ” επενδυτικό έργο” της  δημοτικής αρχής Κεφαλονιάς!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Απαραδεκτη κατασταση πολλα εκτεθειμενα καλωδια και προσβαση στον καθενα μεγαλος βαθμος επικυνδινοτητας και μην ξεχναμε στατιστικα σαν χωρα ειμαστε πρωτοι σε θανατους απο ηλεκτροπληξια πρεπει αμεσα να απομονωθει ο χωρος .Σεποιο κοσμο ζει ο εισαγγελεας με τις καταστροφες που εχουν γινει .

  2. […] Χθες,  δημοσιεύσαμε ρεπορταζ από την επίσκεψη στο κατεστραμμένο Δημοτικό Σφαγείο στη Κρανιά του Δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Τζωρτζάτου ο οποίος βρέθηκε εκεί μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Κρεοπωλών.  (Διαβάστε εδω το ρεπορταζ και δείτε φωτο κλικ) […]

  3. […] Ομως τα σπίτια έχουν έρθει εδώ και κανένα χρόνο, η 10ημερη προθεσμία να μετακινηθούν οι δυο οικογένειες στα προκάτ που έχει περάσει από πέρυσι ,ενώ το δημοτικό σφαγείο έχει λεηλατηθεί από αγνώστους όπως σας αποκαλύψαμε σε σχετικό ρεπορταζ (διάβασε εδώ κλικ). […]

Comments are closed.