Οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες αγάπης, είναι μια γιορτή για όλους μας… και για να πάρουμε και για να δώσουμε αγάπη, πιο πολύ δε σε όσους την έχουν λίγο παραπάνω ανάγκη. .Τέτοιοι είναι οι ηλικιωμένοι, τους οποίους δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτές τις άγιες ημέρες.

Σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου,  στον ξενώνα του Μοναστηριού του Αγ.Ανδρέα στην Μηλαπιδιά εκεί που φιλοξενούνται απο τους σεισμούς οι τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου πραγματοποιήθηκε γιορτή για τα Χριστούγεννα για τα ΄΄περήφανα γηρατειά΄΄, με υπέροχα κεράσματα και ζωντανή μουσική .

Παρόντες  ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης ο Αντ/ρχος κ.Ε Κεκάτος και ο Δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Διονυσης Αραβαντινός.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος και η νέα αντιπρόεδρος Αθηνά Αυγουστάτου,  ενώ το προσωπικό του Γηροκομείου έδωσε κέφι και ζωντάνια με κεράσματα και το χορό.

Την  είδηση της γιορτής μετά τις ομιλίες και τα ΄΄Χρόνια πολλα΄΄την είπε ο κ.Παρίσης τονίζοντας ότι τον Μάρτη οι ηλικιωμένοι θα γυρίσουν σπίτι τους δηλαδή στο νέο κτίριο του Γηροκομείου στο Αργοστόλι.

Ρεπορταζ: Σπύρος Σακαλής

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. […]  29 Δεκεμβρίου 2017 κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης ανακοίνωσε «ότι τον Μάρτη οι τρόφιμοι θα πάνε σπίτι τους.». […]

Comments are closed.