Παραδοσικά επιμένει για την Πρωτοχρονιά η οικογένεια ΣΤΑΜΟΥΛΗ και προτείνει ελληνικό χοιρινό για τη πρώτο γεύμα του νέου χρόνου! Μετά μάλιστα τη μεγάλη επιτυχία της πουτρίδας της παραδοσιακής  Κεφαλονίτικης συνταγής της Πρωτοχρονιάς απο τη σεφ Ναταλία Γάσπαρη, δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να τιμήσουμε  τη παράδοση του νησιού μας βάζοντας και κάποιες σύγχρονες ..πινελιές γεύσεων!

Σημειώστε ότι στα super markets και κρεοπωλεία της οικογένειας ΣΤΑΜΟΥΛΗ στο Αργοστόλι και στην Αγία Ευφημία, θα βρείτε όλα τα υλικά και για τη συνταγή της πουτρίδας.

Δες εδω τη συνταγή της πουτρίδας (κλικ)

Το κλασσικό ρολό

Η σεφ Παρασκευή κρυμμένη στο εργαστήριο του κρεοπωλείου στο Αργοστόλι ετοιμάζει δεκάδες ρολό χοιρινού για τους πελάτες του καταστήματος.  Μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τις επιλογές της στο κλασσικό ρολό με πολύχρονες πιπεριές και τυριά αλλά και να παραγγείλετε το δικό σας ρολό χοιρινού με τις δικές σας γεύσεις.  Για παραγγελίες τηλεφωνείστε τώρα στο 26710 27752 στο κατάστημα του Αργοστολίου και στο 26740 61530 για το κατάστημα της Αγίας Ευφημίας.

Σήμερα κάναμε έφοδο στο εργαστήριο του κρεοπωλείου και διαπιστώσαμε την εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται στα ρολό και φωτογραφίσαμε για εσάς τη δημιουργία ενός ρολό 4 κιλών , ειδική παραγγελία πελάτη.

Τρυφερά κομμάτια χοιρινού ή και ολόκληρο σφάγιο γάλακτος

Κότσι, μπριζολάκια, μπούτια ή “πλάτη” αλλά και ολόκληρο σφάγιο είναι στη διάθεσή σας για τη συνταγή που σας αρέσει για τις γεύσεις που αγαπάει η οικογένειά σας..

Και το μαγικό άγγιγμα από ..βαζάκια!

Στα ράφια του super market θα βρείτε μια απίστευτη ποικιλία απο .. βαζάκια για να συνοδεύσετε το χοιρινό σας στο τραπέζι. Ανακαλύψτε νέες γεύσεις τόσο στα ράφια των βιολογικών όσο και στα ράφια με τα ρώσικα προϊόντα. Από εκεί διάλεξα για εσάς μεγάλη ποικιλία μανιταριών και λάχανου τουρσί.

Chutney sauces με βερύκοκο,ή  τζίτζερ, πορτοκάλι ή και φρούτα του δάσους συνοδεύουν απόλυτα το ψητό χοιρινό σε όλες του τις εκδοχές!

και βεβαίως κλασσικές ή σοφιστικέ μουστάρδες!

Καλη σας επιτυχία.. και μη ξεχνάτε οτι το μυστικό υλικό της κάθε συνταγής είναι η αγάπη σας για αυτούς που μαγειρεύετε!

Η οικογένεια ΣΤΑΜΟΥΛΗ , τα στελέχη και το προσωπικό των επιχειρήσεων ,σας εύχονται Ευτυχισμένο, Νόστιμο και Δημιουργικό το 2018!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις