ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Easy Jet επεκτείνει κατά δυο μήνες το 2018 τις πτήσεις Γερμανία – Κεφαλονιά

839
Erstflug der easyJet von Berlin-Tegel

Συνεχίζουν τα ευχάριστα νέα από τη Γερμανική αγορά και επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις ότι η Ελλάδα θα είναι το 2018 ο πιο δημοφιλής προορισμός της Γερμανίας. Το ευχάριστο είναι ότι και η Κεφαλονιά βγαίνει κερδισμένη από τη Γερμανική αγορά παρόλο που για χρόνια είχαν διακοπεί οι πτήσεις από αυτή τη χώρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kefaloniapress,  η Easy Jet επεκτείνει τις πτήσεις της στο νησί μας κατά δυο μήνες, ξεκινάει νωρίτερα και φεύγει αργότερα.

Συγκεκριμένα οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Tegel του Βερολίνου, ξεκινούν την 1η Ιουνίου 2018 με δυο πτήσεις την εβδομάδα Παρασκευή και Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στις 26 Οκτωβρίου 2018.

Πίσω απο αυτή την επιτυχία βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος εκτός της Κεφαλονιάς πέτυχε τα καλύτερα και για την Κέρκυρα…

Σε αναμονή του επίσημου δελτίου τυπου της Περιφέρειας για την επιβεβαιώση των πληροφοριών μας..

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. […] Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου σας είχαμε ενημερώσει κατά αποκλειστικότητα για την απόφαση της εταιρείας Easyjet να διευρύνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα των πτήσεων της από το Βερολίνο προς το νησί μας οι οποίες θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά τη φετινή τουριστική περίοδο(διαβάστε εδώ). […]

Comments are closed.