Πολλά τα παράπονα απο επισκέπτες της Δρογκαράτης  γιατί δεν μπορούν τα πληρώσουν το εισιτήριο εισόδου στο διάσημο σπήλαιο του νησιού μας με κάρτα, αλλά μόνο με μετρητά. Ισχυρίζονται ότι το ταμείο της Δρογκαράτης δεν έχει μηχάνημα POS σε λειτουργία.

Αυτο είχε καταγγελθεί απο την αρχή της σεζόν αλλά περιμέναμε ότι θα λειτουργούσε τελικά πριν τον Αυγουστο. 9 Αυγούστου σήμερα και σύμφωνα με καταγγελίες, στη Δρογκαράτη δεν λειτουργεί το POS. Οχι δεν είχε βλάβη , δεν λειτουργεί το POS . 

Ο υπεύθυνος ταμίας του δήμου τι κάνει για αυτό? Δεν είναι καλύτερα να πιστώνονται τα χρήματα κατ ευθείαν στο λογαριασμό του δήμου παρά να έχει να μετράει πεντάευρα κάθε πρωί απο τη “μαύρη σακούλα” ?

Πάντως αρκετοί είναι οι επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν καθόλου μετρητά μαζί τους. Σε αυτή τη περίπτωση είτε πρέπει να πάνε στη Σάμη να πάρουν χρήματα απο το ΑΤΜ είτε να φύγουν. Εσείς τι  λέτε οτι θα κάνουν?

Ο Σαμικός

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. […] Και βέβαια για το σκάνδαλο της διαχείρισης των δύο σπηλαίων της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης που οκτώ χρόνια τώρα επί των Ισχυρών Α. Παρίση –  Δ.Λυκούδη πάνω από ….10 εκατομμύρια ευρώ έχουν εισρεύσει (επισήμως φυσικά ….) στα ταμεία του Δήμου και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρώ δεν έχει επενδυθεί στα χωριά που ανήκουν (Καραβόμυλος και Χαλιωτάτα) και την ευρύτερη περιοχή της Σάμης,  υθύνεται ο ….. «Καλλικράτης»??  (δες εδώ κι εδώ κι εδώ) […]

  2. […] Θα θυμίσουμε μόνο, με ό,τι σημαίνει αυτό, ότι πεισματικά η δημοτική αρχή αρνείται να τοποθετήσει … σύστημα ακύρωσης των εισιτηρίων οκτώ χρόνια τώρα, ενώ συχνά πυκνά δεν λειτουργεί ούτε μηχάνημα POS (δες εδώ) !!! […]

Comments are closed.