Στις 19 Οκτωβρίου είχαμε αναδημοσιεύσει το άρθρο από το karditsasportiva.gr όπου αναφέρονταν στην ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και την παραχώρηση του στις ομάδες της πόλης θέτοντας το ερώτημα τι γίνεται με το γήπεδο του Αργοστολίου(διαβάστε εδώ).

Οι εργασίες είχαν ξεκινήσει στις 31 Μαίου και διήρκησαν περίπου 100 ημέρες με τους υπεύθυνους του έργου να αφήνουν και ένα χρονικό διάστημα απορρόφησης και σύμπτυξης του εδάφους με το νέο χορτάρι.

Για το δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας προβλέπονταν η αφαίρεση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, η προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου υποστρώματος (τοποθετήθηκε ψηφίδα σε βάθος 20 εκατοστών και 15 εκατοστά άμμος πλυμένη από ποτάμι, η στρώση της οποίας έγινε με ακρίβεια, χάρη στη βοήθεια λέιζερ), διαμόρφωση της επιφάνειας του γηπέδου με τις κατάλληλες κλίσεις και τοποθέτηση του έτοιμου χλοοτάπητα με την κατάλληλη συντήρηση (λίπανση- άρδευση- κούρεμα κτλ).

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα κατά τμήματα και η συντήρησή του (πότισμα, σπορά), βοήθησε στο να προστατευτεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού αλλά και περιόδους υγρασίας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προσβολή της ρίζας και κατ’επέκταση μείωση της ανάπτυξης που συνήθως παρατηρείται στο λαιμό και το ριζικό σύστημα αλλαγή χρώματος.

Με τη διαδικασία να τηρείται κατά γράμμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν διάσπαρτες κίτρινο-καφέ κηλίδες που μελλοντικά θα κατέληγαν σε κενά στο έδαφος το γρασίδι έγινε πυκνό και καταπράσινο.

Επίσης χαράχθηκαν οι γραμμές , τοποθετήθηκαν ολοκαίνουρια δοκάρια και δίχτυα ενώ τοποθετήθηκαν και αντικαταστάθηκαν καθίσματα στη Θύρα 3 της δυτικής εξέδρας.

Τέλος  με προσπάθειες του ΔΟΠΑΚ, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας εξασφαλίσθηκε η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στις 6 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ αναφερόμενος στα έντονα γηπεδικά προβλήματα του νησιού μας μέσα στα πολλά ανούσια που εξέφρασε δήλωσε και το εξής:

Το συγκεκριμένο site(εννοούσε το Kefaloniapress-απλώς δεν το ανέφερε γιατί έχει αλλεργία με την αλήθεια)… “είχε γράψει σε 100 ημέρες έτοιμο το γήπεδο στην Καρδίτσα….η απάντηση μας είναι έτοιμο των Τζαννάτων σε 40 ημέρες”…!!!

Πραγματικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ παγιδεύτηκε από τον πανικό του……!!!

Προφανώς  οι εργασίες που έγιναν στο Δημοτικό Γήπεδο της Καρδίτσας δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες που πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Τζαννάτα όπου είχαμε μόνο απομάκρυνση του παλιού χλοοτάπητα και τοποθέτηση του νέου χωρίς καμία άλλη προεργασία όπως εκείνες στην Καρδίτσα….!!!

Τοποθέτηση χλοοτάπητα γήπεδο Τζανάτων

Όπως είναι λογικό κ.Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ το Δημοτικό Γήπεδο στην Καρδίτσα χρειάστηκε περισσότερο χρόνο γιατί οι αρμόδιοι παρέδωσαν ένα γήπεδο στολίδι….και όχι απλώς ένα “προεκλογικό-απομίμηση” γήπεδο….!!!

Γήπεδο Καρδίτσας

Γήπεδο Τζανάτων

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ……ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκαν κυρίως μέσα στο καλοκαίρι ώστε να είναι έτοιμο στις αρχές της νέας αγωνιστικής περιόδου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως έδρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και τον Απόλλων Μακρυχωρίου καθώς συμμετέχουν στον 4ο Όμιλο της Γ’Εθνικής όπως και πράγματι έγινε.

Μπορεί να μας απαντήσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ σε ποιο γήπεδο αγωνίζεται στα εντός παιχνίδια της η ομάδα της Εικοσιμίας που εκπροσωπεί το νησί μας στη Γ’Εθνική…???

Φυσικά όχι στο πολυδιαφημιζόμενο γήπεδο του Αργοστολίου….το οποίο ο ίδιος της είχε υποσχεθεί ότι θα χρησιμοποιεί για προπονήσεις και αγώνες…!!!

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το γήπεδο του Αργοστολίου έκλεισε για τις ποδοσφαιρικές ομάδες στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου……έχουν περάσει δηλαδή 270 ημέρες και ακόμα παραμένει ένα επικίνδυνο “χωράφι“….!!!

Ένα “χωράφι” που δεν γνωρίζει ούτε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ πότε επιτέλους θα γίνει και πάλι γήπεδο….!!!

Μήπως μπορεί να μας απαντήσει  ο “λαλίστατος” δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ…????…..ο οποίος μάλιστα ξέχασε να τον ρωτήσει τι γίνεται με το γήπεδο του Αργοστολίου…!!!

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ…..ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ………..ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΝΑΤΩΝ…….40+ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ………….ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ…………270 ΗΜΕΡΕΣ……….ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ “ΝΤΑΜΑΡΙ“……….Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ…..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….!!!

 

Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις