ΙΟΝΙΑΝ GROUP : 365 ημέρες το χρόνο ακτοπλοϊκή σύνδεση ! Ακόμα και τα Χριστούγεννα!

Μπορεί να κατάκτησαν το «μονοπώλιο» των ακτοπλοϊκών γραμμών σε δυο νησιά Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, αυτό όμως δεν εφησυχάζει   τον Γιώργο Θεοδόση και τον Στρατή Απέργη τους κυρίαρχους της Levante Ferries.

Με την άνεση κινήσεων που τους εξασφαλίζουν  τα τέσσερα ιδιόκτητα φέρυ μποτ της εταιρίας : Fior di Levante, Mare di Levante,ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ  η εταιρεία έχει να ανταγωνιστή μόνο τον εαυτό της προσφέροντας το καλύτερο για τους επιβάτες της και τα νησιά μας.

Η πρώτη κίνηση που δείχνει ότι η εταιρία παραμένει προσηλωμένη στους στόχους : «ύψιστη ασφάλεια, ποιοτικές υπηρεσίες , σταθερά δρομολόγια», ακόμα και άνευ αντιπάλου, είναι τα δρομολόγια που ανακοίνωσε ως 31/12/2018. (Δες εδω)

Σε αυτά βλέπετε ότι ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12) υπάρχει δρομολόγιο και από Πόρο και από Κυλλήνη. Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP  δίνει την ευκαιρία να κάνει κάποιος παραμονή Χριστουγέννων στο ένα του σπίτι και την ημέρα των Χριστουγέννων στο άλλο. Μέχρι τώρα στην ιστορία της τοπικής ακτοπλοΐας δεν είχαμε δρομολόγιο τα Χριστούγεννα, τώρα έχουμε ανεξαρτήτως «μονοπωλίων».

Δυστυχώς αυτή την ευκαιρία θα έχουν μόνο όσοι οδηγούν ΙΧ καθώς το ΚΤΕΛ δεν έχει δρομολόγια τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις