Είναι πλέον κάτι περισσότερο από πασιφανές ότι ο Διονύσης Λυκούδης άνοιξε πανιά για αλλού και εγκατέλειψε στον αυτόματο τους συνεργάτες του στο δήμο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις κινήσεις του ή την πλήρη απραξία του σε σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν και την συνολική του στάση στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, μάλλον σωστά τα λένε εκείνοι που ξέρουν.

Ο αντιδήμαρχος των πέντε αντιδημαρχιών και ισχυρός άντρας του Μεγάρου αντί να διευκολύνει τα πράγματα  προεκλογικά θα έλεγε κανείς ότι επίτηδες δημιουργεί εντάσεις, οι οποίες μάλιστα φαίνονται πολύ περίεργες στα μάτια του κόσμου.

Πρώτα πρώτα το καράβι. Παρότι ξεσηκώθηκε όλο το Αργοστόλι , το καράβι παραμένει δεμένο στο μπαστούνι δημιουργώντας ένα πολύ αρνητικό κλίμα και δυσφορία στη τοπική κοινωνία.

Μετά έχουμε την απαράδεκτη προχειρότητα και την πιλάλα που τον πιάνει για συγκεκριμένα έργα ενώ για τις γειτονιές του Αργοστολίου πέρα βρέχει.. Μη ξεχνάμε ότι ειναι και αντιδήμαρχος Αργοστολίου.

Εντύπωση κάνει και η απαξιωτική του στάση σε ζητήματα τα οποία μπαίνουν καθημερινά στο τραπέζι από τους αντιπάλους του και ενώ εκθέτουν ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή, ο ίδιος φαίνεται μάλλον  να το διασκεδάζει …

Τελευταία έγινε μεγάλο σούσουρο με τους κοκοφοίνικες που φυτεύθηκαν μπροστά από επιχείρηση συμφερόντων της οικογένειας, στο Μακρύ Γιαλό.  Αγρόν αγόρασε ο Διονύσης.

Με αυτά και άλλα τόσα, ο Διονύσης Λυκούδης μάλλον φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να στρέψει τον κόσμο εναντίον του Μεγάρου. Δεν φαίνεται να κρατάει ούτε τα προσχήματα λειτουργώντας κατά την προσφιλή του τακτική, να θεωρεί τσιφλίκι κι ιδιοκτησία του το νησί.

Προβάλλει προκλητικότατα προς τα έξω, το “ εμείς έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε, δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν”, ενώ θα έπρεπε να αποφεύγει πάση θυσία να δίνει τόσες αφορμές που  μόνο κακό κάνουν προεκλογικά στον Αλέξανδρο Παρίση.

Επειδή λοιπόν ο ίδιος είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και αποκλείεται να μην βλέπει ότι όλα αυτά κόβουν ψήφους από την παράταξή του, αναρωτιόμαστε οι ψηφοφόροι , γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Διονύσης? Γιατί ρίχνει λάδι στη φωτιά?  Γιατί  κάνει ότι μπορεί για να χαντακώσει τη παράταξη του δήμαρχου? Έχει κάποιο σχέδιο που δεν μπορούμε εμείς οι απλοί θνητοί να κατανοήσουμε ή απλά περνάει άλλη μια «καταστροφική» περίοδο που θα συμπαρασύρει και το Μέγαρο?

Άβυσσος η ψυχή του ανδρός…

Άβυσσος που μπορεί να καταπιεί το Μέγαρο?

Και το χειρότερο απο όλα για την οικογένεια. Μήπως η άβυσσος καταπιεί και την υποψηφιότητα Μπάκη βουλευτή??

 Ο Ψηφοφόρος

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις