Ειδήσεις arrow Ειδήσεις arrow Τι λένε οι αστρολόγοι για την ημέρα των εκλογών και τους πολιτικούς αρχηγούς
 
 
 
Κεφαλονιά - Ιθάκη
Στατιστικά τουρισμού
Συμβαίνουν επίσης
Editorial
Celebrities
 
| Εκτύπωση |  E-mail
Κυριακή 06.05.12
Τι λένε οι αστρολόγοι για την ημέρα των εκλογών και τους πολιτικούς αρχηγούς
http://arahova.files.wordpress.com/2010/12/astrology.jpg
 
 
 
 
 
Είναι αλήθεια, το γεγονός ότι η επιλογή  της ημέρας για τη διεξαγωγή των εκλογών μόνο «επιτυχής» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιλώντας την απλή αστρολογική γλώσσα, ούτε η super Πανσέληνος της 6ης Μαΐου, ούτε η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς!
 
Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι το φαινόμενο της super Πανσελήνου συνοδεύεται αρκετά συχνά τόσο με γεωφυσικές όσο και με πολιτικές αναταραχές, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο μάλιστα γίνεται με ακρίβεια την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες στην Ελλάδα (Στη 16η μοίρα του Σκορπιού, στις 6:35 τοπική ώρα Ελλάδας). 


ΜΕ ΤΗΝ (SUPER) ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!!
 
Παραδοσιακά στην Αστρολογία η Σελήνη ανάμεσα σε άλλα σημαίνει τη μάζα, το πλήθος το λαό. Η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό από μόνη της (δίχως να συνυπολογίσουμε την Πανσέληνο) δείχνει τον έντονο προβληματισμό με τον οποίο θα προσέρθουν οι εκλογείς στις κάλπες. Η Σελήνη, που βρίσκεται σε θέση πτώσης στο συγκεκριμένο ζώδιο, αναδεικνύει την αβεβαιότητα που «κουβαλά» ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, το οποίο θα αποφασίσει «κυριολεκτικά» μέσα στο παραβάν!! Μάλιστα, δεδομένης της «φύσης» του Σκορπιού (παραδοσιακά ζώδιο της «εκδίκησης», του θανάτου και της αναγέννησης, του τέλους και της αρχής) όλα δείχνουν ότι στην πλειοψηφία της η ψήφος των αναποφάσιστων θα είναι ψήφος εκδίκησης, οργής και θυμού! 
 
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΡΜΗ-ΚΡΟΝΟΥ
 
Παραδοσιακός «κυβερνήτης» της επικοινωνίας σε όλες της εκφάνσεις της, ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον «σκληρό» Κρόνο (ο οποίος σχετίζεται με την «καθεστηκυία τάξη»), εντείνοντας κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και αναδεικνύοντας ακόμη πιο έντονα τα διλήμματα που εγείρονται λίγο πριν από την κάλπη και τα οποία είναι «ευγενική προσφορά» του «κατεστημένου» (ή εμείς ή το χάος). Βέβαια, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο Κρόνος του «κατεστημένου» θα είναι στο Ζυγό, το ζώδιο της «έξαρσής του» όπου και βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια). Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα δείκτη «δυστοκίας» στην πληροφόρηση, να επηρεάσει ποικιλοτρόπως την μετάδοση των αποτελεσμάτων ή ακόμη και να «παρεμποδίσει» το έργο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που και αυτά «ανήκουν στη «δικαιοδοσία» του Ερμή! Μάλιστα δεν αποκλείονται συνεχείς «ανατροπές» στη ροή των αποτελεσμάτων! Στη διάρκεια εκείνης της νύχτας στα «στρατόπεδα» των αντιπάλων τα γέλια θα ακολουθούν κατήφεια και εναλλάξ!
 
Γιώργος Ματσάγγος
 
 
 Τι λένε τα άστρα για τους πολιτικούς αρχηγούς, για την ημέρα των εκλογών

Ο Αντώνης Σαμαράς ως Δίδυμος στο ζώδιο, θεωρητικά θα είναι ο «κερδισμένος» της υπόθεσης, μιας και ο Δίας πολύ σύντομα (στις 11 Ιουνίου) επισκέπτεται το ζώδιό του. Ωστόσο ο κύριος Σαμαράς που έχει γεννηθεί στις 23 Μαΐου, επηρεάζεται άμεσα από την ηλιακή έκλειψη που θα γίνει «πάνω» στο γενέθλιο ήλιο του στις 21 Μαΐου και της οποίας η επιρροή ξεκινά 15 μέρες πριν από την εκδήλωση του φαινομένου, δηλαδή (μαντέψτε) στις 6 Μαΐου!! Αρκεί να σας υπενθυμίσω ότι ο κύριος Καραμανλής στον Αύγουστο του 2009 εξαφανίστηκε από το προσκήνιο λόγω μιας έκλειψης αλλά και του Κρόνου στο ζώδιό του (είναι Παρθένος). Και φυσικά, μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά για τον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά το πιθανόν είναι ότι τα ποσοστά του κόμματος θα είναι πολύ πιο χαμηλά από τις προσδοκίες του! Σε αυτή την κατάσταση συμβάλλει το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι γεννημένος με σύνοδο Ήλιου-Άρη και όλη αυτή την περίοδο θα δέχεται την «παραπλανητική» επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 11/06 θα αποτρέψει τα χειρότερα και ίσως φανεί βοηθητικός. 
 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου (γεννημένος πρωτοχρονιά του 1957). Μάλιστα στο ίδιο ζώδιο έχει Σελήνη και Ερμή. Ο Ήλιος του στη 10η μοίρα του Αιγόκερου, δέχτηκε το ευνοϊκό τρίγωνο του Δία από τον Ταύρο, γεγονός που τον κατέστησε πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ωστόσο τόσο ο Πλούτωνας σε στενή προσέγγιση με τον γενέθλιο Ήλιο του, όσο και ο Ουρανός στις ίδιες μοίρες του Κριού σχηματίζουν μια σκληρή όψη τετραγώνου μεταξύ τους (που θα κορυφωθεί στο κοσμικό ωροσκόπιο στις 24 Ιουνίου, ίσως με την εξαγγελία νέων μέτρων από την Τρόικα) που μόνο εύνοια δεν προσδίδει στον κύριο Βενιζέλο!! Καθώς το «τετράγωνο» αυτό (που είναι «υπαίτιο» για την πολιτική-οικονομική κρίση) θα βρίσκεται εν ενεργεία για πολύ καιρό, θα είναι δύσκολο για τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ να πετύχει τις προσδοκίες του! Ακόμα και αν καταφέρει τη συσπείρωση των οπαδών του την ημέρα των εκλογών, ο Ιούνιος -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά σκληρός.
 
 
 
 tlife
 


Μοιραστείτε το με :
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 
Syndicate

 
 
 
εταιρικό προφίλιδιωτικότηταόροι χρήσηςπροβληθείτε στο kefaloniapress.grόροι χρήσης αγγελιώνΣτοίχημα
 
©2015-2016 Συντακτική ομάδα kefaloniapress.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefaloniapress.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.

Υποστήριξη: freedom 2 design