Ειδήσεις arrow Ειδήσεις arrow ΣΚΑΛΑ: Οργή για το απαράδεχτο Δελτίο Τύπου του Δήμαρχου
 
 
 
Κεφαλονιά - Ιθάκη
Στατιστικά τουρισμού
Συμβαίνουν επίσης
Editorial
Celebrities
 
| Εκτύπωση |  E-mail
Πέμπτη 17.05.12
ΣΚΑΛΑ: Οργή για το απαράδεχτο Δελτίο Τύπου του Δήμαρχου
skala_ds_300.jpg
 
 
 ds_skala_first.jpg
 
 
  • Αυτοί είναι "οι κινδυνολόγοι,  δημαγωγοί , οι έμποροι της μιζέριας και της γκρίνιας" , Δήμαρχε!
  • Οι Σκαλισιάνοι , οι καλύτεροι και πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς.
  • Με προσωπικό μόχθο έκαναν το χωριό τους διάσημο τουριστικό προορισμό.
  •  
  • Ζήτησαν το αυτονόητο: ΔΡΟΜΟ προσβάσιμο για τις επιχειρήσεις τους και ασφαλή για τους τουρίστες..
  • √  Εισέπραξαν ειρωνία, απαξίωση και ύβρεις από το Γραφείο Τύπου του Δημαρχου.
 
 
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αλήθεια,  το γνωστό γραφείο τύπου του Δημάρχου ,από όλο αυτό τον θόρυβο για τα προβλήματα της Σκάλας , που ήταν τόσο καιρό και δεν απαντούσε;

Δεν είχε τίποτε να πει ή είχε τελειώσει το μελάνι;.

Αντί λοιπόν να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για την ανικανότητά τους να διαχειριστούν τα προβλήματα της Σκάλας , βγάζει το γραφείο τύπου ανακοίνωση που υβρίζει και προσβάλει όλους τους επαγγελματίες και κατοίκους της Σκάλας.

Έχουμε καινούργια ήθη στην Κεφαλονιά Το «κατόπιν ενεργειών μου» έχει τώρα αντικατασταθεί από φωτογραφία του δημάρχου να ομιλεί στο γνωστό «χαλασμένο τηλέφωνο» που μαγικά λύνει όλα τα προβλήματα του Δήμου.

Κύριοι η αγωνία ολόκληρης της κοινωνίας για τα προβλήματα είναι ίδια αγωνία που έφερε τα τελευταία 30 χρόνια την  Σκάλα στην κορυφή.

Αυτή την κοινωνία εσείς κύριοι την αποκαλείτε μίζερη.
Εσείς είστε κύριοι, που φέρατε την μιζέρια στην περιοχή μας γιατί δεν μπορείτε να δώσετε λύση ούτε στα πιο απλά προβλήματά μας.

Ο πανικός σας από την αντίδραση όλων των κατοίκων σας σέρνει στον κατήφορο λέγοντας ύβρεις.

Κύριοι του γραφείου τύπου του Δημάρχου, όσες φωτογραφίες και να βγάλετε, η ώρα της κρίσεως πλησιάζει και -όπως λένε-  «φωνή λαού οργή θεού».

Επιτέλους μια συγνώμη δεν κοστίζει τόσο ακριβά.

Τέλος, όσο αφορά το τοπικός συμβούλιο Σκάλας ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να καταδικάσει την ανήθικη και προσβλητική επίθεση του δημάρχου κατά των κατοίκων, επαγγελματιών και φορέων της περιοχής.
Κύριοι του τοπικού συμβουλίου , πάρτε επιτέλους θέση! Πως ανέχεστε τις προσβολές σε βάρος μας, σε βάρος του χωριού μας;


Επαγγελματίες Σκάλας

 

  √ Αυτό είναι το Δελτίο Τύπου του Δήμαρχου:

 

 
 http://kefaloniapress.gr/images/stories/1a_dimarxos_kefalonias/dimotika_erga/pisa_skala2.jpg
 
 http://kefaloniapress.gr/images/stories/1a_dimarxos_kefalonias/dimotika_erga/pisa_skala1.jpg
 
 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αργοστόλι 16-05-2012                                                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ


Με δελτίο τύπου την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο θα έπεφτε η άσφαλτος στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας,  ώστε να λυθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή στην παρούσα φάση.
Λόγω καιρικών συνθηκών (βροχής), η ασφαλτόστρωση δεν έγινε το Σαββατοκύριακο αλλά σήμερα Τετάρτη 16/5 με την παρουσία και εποπτεία του ίδιου του Δημάρχου, που μετέβη στην περιοχή για τον σκοπό αυτό.


Το έργο, λοιπόν, είναι γεγονός, άλλη μία δέσμευση έγινε πραγματικότητα, ενώ οι Κασσάνδρες, οι κινδυνολόγοι, οι δημαγωγοί και οι έμποροι της μιζέριας και της γκρίνιας της περιοχής, πήγαν για άλλη μία φορά στην «φυσική τους θέση»ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 

 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

και αυτά μερικά από τα σχόλια των Σκαλισιάνων που δημοσιεύσαμε εδω : http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=29465&Itemid=38

 
 
 Αυτό  κι  αν  είναι  θράσος  !!!!!!!!!!!!!!

Εκεί  που  μας  χρώσταγαν , μας  πήραν  και  το  βόδι .  Κύριε  Δήμαρχε , αντί  να  ζητάτε  συγνώμη  από  τους  κατοίκους  , τους  επαγγελματίες  και  τους  τουρίστες  που  τους  ταλαιπωρήσατε  όλον  αυτόν  τον  καιρό  με  την  ανικανότητα  σας  να  δώσετε  λύσεις  στα  προβλήματα  της  περιοχής , έρχεσθε  σήμερα  είκοσι  μέρες  μετά  την  έναρξη  της  τουριστικής  περιόδου  και  αφού  πρώτα  έχουμε  γίνει  διεθνώς  ρεζίλι , να  φωτογραφήθητε   μαζί  με  το  συνεργείο  που  έριχνε  την  άσφαλτο  λες  και  κάνατε  κάποιο  κατόρθωμα .  Το  θράσος  σας  αγγίζει  τα  όρια  του  γελοίου .  Αλήθεια  που  ήσασταν  όλον  αυτόν  τον  καιρό ;  

Όσο  για  τους  επαγγελματίες  της  Σκάλας  δεν  δέχονται  μαθήματα  επαγγελματικής  συμπεριφοράς  από  εσάς , γιατί  χάρις  στις  δικές  τους  πρωτοβουλίες  και  αγώνες , το  χωριό  μας   είναι  το  καμάρι  της  Κεφαλονιάς  και  ο  πρώτος  τουριστικός  προορισμός . Υποχρέωση  σας  δε , ως  Δήμαρχος , είναι  να  δίνεται  λύσεις  στα  προβλήματα ,  δεχόμενος  την  κριτική  όταν  αυτή  είναι  καλοπροαίρετη   και  προς  το  συμφέρον  της  κοινωνίας  .

Ανεξάρτητοι  Σκαλισιάνοι               


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ :

"Το έργο, λοιπόν, είναι γεγονός, άλλη μία δέσμευση έγινε πραγματικότητα, ενώ οι Κασσάνδρες, οι κινδυνολόγοι, οι δημαγωγοί και οι έμποροι της μιζέριας και της γκρίνιας της περιοχής, πήγαν για άλλη μία φορά στην «φυσική τους θέση».

Σε ευχαριστούμε Δήμαρχε για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους Σκαλισιάνους. Διαλυμένο το χωριό μας ένα χρόνο, ήσουν υποχρεωμένος να τελείωσεις το έργο, και όχι ότι μας έκανες και καλά χάρη. 

Εμείς είμαστε οι έμποροι της μιζέριας; εμείς είμαστε η γκρίνια της περιοχής, εμείς είμαστε οι δημαγωγοί;  Βλέπουμε τους κόπους μας τα τρία τελευταία χρόνια να καταστρέφονται, αγωνιούμε να τα φέρουμε βόλτα και εσύ μας απαξιώνεις και απο πάνω;;

Δεν σου χρωστάμε τίποτε Δήμαρχε, εσύ μας χρωστάς για ανεχτήκαμε πολύ κοροϊδία, γιατί περιμέναμε μήνες . και είχες το θράσος να έρθεις και να φωτογραφηθείς στη πίσα. Ο μεγάλος πισαδόρος!  

Δήμαρχε, μας ξέρεις όλους, μας είδες και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήρθαμε και στα είπαμε.

Είναι ανεπίτρεπτο το Δελτίο που έβγαλες , είναι προσβλητικό για όλο το χωριό. Εμείς σε αυτόν το δρόμο έχουμε επενδύσει τις ζωές μας πολύ πριν εσύ εμφανιστείς να το παίζεις πολιτικός.

Ντροπή!

ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ

 
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ?

ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑ?

ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ?

ΓΙΑ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.

 ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΣ
 
 
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
 

 Μέγα Δήμαρχε!! τον παρθενώνα έφτιαξες και φωτογραφίζεσε έτσι? Πίσσα έριξες να μην βλέπουν τα χάλια μας οι τουρίστες.

Άντε τώρα μάζεψε κανά ψηφουλάκι και άσε εμάς τους κινδυνολόγους να αγωνιστούμε όπως ξέρουμε για να πάει το νησί μπροστά και να μην πεθάνουμε της πείνας το χειμώνα. 

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

 
 

 ντροπη και αισχος!

αυτος ειναι ο δημαρχος του νησιου?

πως τολμαει να μιλαει με αυτον τον τροπο για τους πολιτες του τοπου που τον εβαλαν αναθεμα την ωρα εκει που ειναι?

?νομιζει οτι εκανε και κατορθωμα!συγνωμη κιολας που ζητησαν οι σκαλισιανοι να φτιαχτει ο δρομος να κανουν τη δουλεια τους οι ανθρωποι!

συγνωμη δημαρχε που τολμησαν οι θρασυτατοι!ρε δεν παμε καλα!καθολου καλα!

τα αυτογραφα με φοντο την πισα τα παραλαμβανουμε αυριο απο το δημαρχειο??

 F.K.
 

Απίστευτο θράσος. Εμείς είμαστε οι μίζεροι έμποροι; Eκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί στην Σκάλα, και τολμάει και μας αποκαλεί μίζερους και κινδυνολόγους;

Eσύ Δημαρχε τι έχεις φτιάξει στη ζωή σου; Δεν μας το δείχνεις; 

EMΠΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

 

 
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ?

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ.

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

 
 
 
 
 


Μοιραστείτε το με :
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 
Syndicate

 
 
 
εταιρικό προφίλιδιωτικότηταόροι χρήσηςπροβληθείτε στο kefaloniapress.grόροι χρήσης αγγελιώνΣτοίχημα
 
©2015-2016 Συντακτική ομάδα kefaloniapress.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefaloniapress.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.

Υποστήριξη: freedom 2 design