Ειδήσεις arrow Ειδήσεις arrow Μηνύματα πολιτικών για το νέο έτος
 
 
 
Κεφαλονιά - Ιθάκη
Στατιστικά τουρισμού
Συμβαίνουν επίσης
Editorial
Celebrities
 
| Εκτύπωση |  E-mail
Τρίτη 31.12.13
Μηνύματα πολιτικών για το νέο έτος
http://www.hdnicewallpapers.com/Walls/Thumb/New%20Year/Happy_New_Year_2014_Photos_in_Black_Background.jpg
                                                                           
 

 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ

 

Η πολύπλευρη κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας δεν αφήνει  περιθώρια  για  εφησυχασμούς  και αισιοδοξία. Απαιτείται όμως πολύπλευρος αγώνας και ελπίδα για το ξεπέρασμά της.

Υποδεχόμενοι τη νέα χρονιά , που ανατέλλει σε λίγο, ας στρέψουμε την προσοχή και τις σκέψεις μας στις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες, που ήταν πάντα οδηγός και καταφύγιο  σε κάθε δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας.  Η ειρήνη, η  δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ισότητα, με  αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια,  σεβασμό στον συνάνθρωπο ας είναι η προτεραιότητα των πράξεων  και το περιεχόμενο του αγώνα μας.

Η νέα χρονιά , εκτός των άλλων, είναι χρονιά της αυτοδιοίκησης. Θεσμού πανάρχαιου, που αποτελεί κύτταρο δημοκρατίας. Θεσμού, που παρ ότι είναι μέρος του πολιτικού συστήματος , έχει την αυτονομία του και,  σε δύσκολους καιρούς, μπορεί και πρέπει να  συμβάλλει  θετικά  σε όλους τους τομείς των τοπικών υποθέσεων. Το ζητούμενο είναι να αγωνιστούμε για αυτοδιοίκηση, που δεν θα είναι ζητιάνος, αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από τις παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος , αυτοδιοίκηση που διεκδικεί και μπορεί να γίνει ατμομηχανή της τοπικής ανάπτυξης. 

Στέλνουμε τις σκέψεις και τις ευχές μας  για υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά. Ιδιαίτερα στους μετανάστες, τους ναυτικούς μας, τους ανήμπορους, σε όλους όσους οι δυσκολίες δεν επιτρέπουν  την έστω μικρή ευχαρίστηση, που προσφέρουν οι Άγιες μέρες που ζούμε.

Είθε στο νέο έτος να ευοδωθούν οι  προσδοκίες του κάθε ενός.

Χρόνια πολλά-Καλή Χρονιά

Από το γραφείο τύπου

 

 
                                                                                                                                                            
 
 

Σε λίγες ώρες ξεκινάει μια νέα χρονιά. Μια χρονιά όπου όλοι μαζί θα πρέπει να παλέψουμε για να δώσουμε στο νησί μας προοπτικές για ανάπτυξη και ευημερία.
Αν εργαστούμε συλλογικά θα αποκτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. Θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και θα αποκτήσουμε υποδομές που θα ανοίξουν τους ορίζοντες για ένα καλύτερο αύριο.

Ας αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες όλοι μαζί ενωμένοι και στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Καλή Χρονιά
με υγεία, ευτυχία και δύναμη

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 
                                                                                                                                                             
 

Ευχόμαστε ολόψυχα στους κατοίκους των  νησιών μας, της Κέρκυρας, των Παξών, της Λευκάδας, της Ιθάκης, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου,  αλλά και στους κατοίκους των μικρών νησιωτικών συμπλεγμάτων, Ερεικούσα, Οθωνοί,  Μαθράκι, Αντίπαξοι, Εχινάδες, Καστός, Κάλαμος, Στροφαδες  ο ερχομός του νέου χρόνου 2014 να τους χαρίζει υγεία, αγάπη, μακροημέρευση και να τους οπλίσει με δύναμη για να ξεπεράσουμε από κοινού τα δεινά που ταλανίζουν την Ελλάδα και την ελληνική οικογένεια.

 

Ο λαός της Επτανήσου είναι υπερήφανος, με ιστορία,  κουλτούρα και πολιτισμό και  θα αγωνιστεί  για να κρατήσει υψηλά τα πιστεύω του, τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων του.

  Είθε ο άνεμος της Επτανησιακής Κοινοπολιτείας να φυσήξει και πάλι  και τα υπερήφανα Επτάνησα  να βγουν νικητές  στον άνισο αγώνα που καλούνται να συμμετέχουν με αντίπαλο, το διαμελισμό  της δημοκρατικής, ριζοσπαστικής τους ανεξαρτησίας.

 

Αναστάσιος Μαρίνος

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ Ιονίων Νήσων

 

Αντωνάτου Σίσσυ

Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Κεφαλονιάς- Ιθάκης

 

 
                                                                                                                                                            
 
 


Μοιραστείτε το με :
Digg! Reddit! Del.icio.us! Google! Live! Facebook! StumbleUpon! Yahoo!
 
Syndicate

 
 
 
εταιρικό προφίλιδιωτικότηταόροι χρήσηςπροβληθείτε στο kefaloniapress.grόροι χρήσης αγγελιώνΣτοίχημα
 
©2015-2016 Συντακτική ομάδα kefaloniapress.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefaloniapress.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια.

Υποστήριξη: freedom 2 design