ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πτήσεις από την Τεργέστη προς την Κεφαλονιά το 2018

497

 

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της φετινής τουριστικής περιόδου ωστόσο από τώρα γίνεται ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή του αεροδρομίου της Τεργέστης Marco Consalvo υπάρχει το ενδεχόμενο από το 2018 να ξεκινήσουν πτήσεις προς διάφορους ελληνικούς προορισμούς όπως η Κεφαλονιά , η Ζάκυνθος , η Σκιάθος , η Σάμος και ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι οριστικοποιήμενα αλλά με τις παράλληλες εργασίες που γίνονται ώστε το αεροδρόμιο να συνδεθεί με το σιδηροδρομικό δίκτυο και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συντελέσουν ώστε να ξεκινήσουν οι νέες πτήσεις προς την Ελλάδα αλλά και προς άλλους ευρωπαικούς προορισμούς.

Τους επόμενους μήνες θα γνωρίζουμε αν τελικώς για την τουριστική περίοδο του 2018 θα έχουμε πτήσεις και από ένα ακόμη ιταλικό αεροδρόμιο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με την Σλοβενία και την Κροατία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. […] Στις 19 Ιουλίου του 2017 σε αποκλειστικό μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για το ενδεχόμενο μιας νέας πτήσης από την Τεργέστη προς την Κεφαλονιά για το καλοκαίρι του 2018(διαβάστε εδώ). […]

Comments are closed.