Εικόνες ντροπής: Καμήλες έφεραν οι διοργανωτές για τη συναυλία του Ρέμου στο «Νάμμος» (Video)

501

Στο γνωστό εστιατόριο-κλαμπ «Νάμμος» της Μυκόνου τραγουδά το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με τον Λιβανέζο τραγουδιστή Ραγκέμπ Αλάμα και τον Τούρκο σταρ της ποπ Μουσταφά Σαντάλ, γνωστό στη χώρα του ως «Μούστι».

Άραβες και Τούρκοι κροίσοι έχουν ήδη καταφθάσει με lear jets και πολυτελείς θαλαμηγούς στο νησί των Ανέμων και το διάσημο Nammos όπου θα πραγματοποιηθεί η αποψινή συναυλία. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές της χλιδής έρχονται σε αντίθεση με τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν οι παρευρισκόμενοι.

Οι ιδιοκτήτες θέλοντας για ακόμη μια φορά να κάνουν την διαφορά, επιστράτευσαν μέχρι και καμήλες από το Κουβέιτ επιδιώκοντας το σκηνικό να είναι παραμυθένιο. Το μόνο που δεν υπολόγισαν πάνω στην τρέλα της κερδοσκοπίας τους, ήταν η ταλαιπωρία των κακόμοιρων ζώων, τα οποία ήταν δεμένα όλη μέρα σε παραλία με λουόμενους και το βράδυ θα χρησιμοποιηθούν ως φόντο για «μπουζουκοπάρτι».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. αμα παμε το σκυλο στην Ψαρρου, οι μισες κυρατσες θα μας κοιταζουν με μισο ματι και θα αλλαζουν βρακια στα παιδια τους σαν υστερικες μην κολλησουν μυκητες απο το σκυλο (?!), το εχουμε δει και το εχουμε ζησει.
    Με τις καμηλες ομως ολα οκ;;;;
    Ελεγχο για την κατασταση της υγειας τους περασαν αυτες οι καμηλες αραγε;;;;;;;;;; Απο που ηρθαν και πως;;;;; Ετσι μπαινοβγαζεις καμηλες σε μια ευρωπαικη χωρα απο το Κουβειτ;;; ε δεν νομιζω!!!!!
    Το θεμα του κιτσαριου δεν θα το θίξω καν, ειναι αλλο κεφαλαιο, αντε με το καλο και με χανούμια στον Παρθενώνα.
    Γυφτιές εκατομμυρίων.
    Ντροπή.

Comments are closed.