Ανακοινώθηκε ο προσωρινός κατάλογος με τα ονόματα των δυνητικών δικαιούχων στη δράση του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών», ο οποίος περιλαμβάνει 1.439 επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού (δημόσια δαπάνη) 79,23 εκατ. ευρώ.

Ο Κατάλογος προέκυψε έπειτα από αξιολόγηση και βαθμολόγηση των 2.553 αιτήσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων, με συνολικό αιτούμενο προϋπολογισμό 300,9 εκατ. ευρώ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΔΑ:91ΗΚ465ΧΙ8-Α4Γ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΕΣ. ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΖΗΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

    • Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο και την πληροφόρηση. Στο τίτλο και στο κείμενο αναφέρεται “τα ονόματα των δυνητικών δικαιούχων στη δράση του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών».

Comments are closed.