Σημαντική πτώση παρουσίασε ο υδράργυρος τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τις 12 Σεπτεμβρίου(διαβάστε εδώ) με την ψύχρα νωρίς το πρωί και το βράδυ να είναι αισθητή ενώ και οι μέγιστες τιμές δεν ξεπέρασαν τους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά τη συνέχεια και όπως αποτυπώνεται και στην τελευταία εικόνα(12:00μμ) του μετεωρολογικού δορυφόρου ένα χαμηλό σύστημα που βρίσκεται στην Ιταλία πλησιάζει σταδιακά προς την περιοχή μας.

Ωρα: 18.00 μμ

Πιθανόν από απόψε το βράδυ αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αναμένονται να εκδηλωθούν στο νησί μας βροχές και καταιγίδες με τα φαινόμενα κατά διαστήματα να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Πιθανότητα για κάποια φαινόμενα υπάρχει και για την Τρίτη και Τετάρτη ενώ με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από την Πέμπτη θα μας απασχολήσουν και πάλι αρκετές βροχές.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα γύρω στους 23-24 βαθμούς Κελσίου ως προς τις μέγιστες τιμές ενώ από πλευράς ανέμων αυτοί θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις  ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αρκετές φορές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης βροχόπτωσης έχουν την τάση να ενισχύονται.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση….

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις