Για την ίδια συνάντηση ο ίδιος ο υποψήφιος κ. Σπύρος Γασπαρινάτος αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο συνδυασμός μας Νέο Επιμελητήριο, όπως είναι σε όλους πια γνωστό αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της τοπικής μας επιχειρηματικότητας που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα της κοινωνίας μας.

Με γνώμονα ότι οι επιδιώξεις μας δεν είναι πολιτικές ή παραταξιακές, αλλά στόχος μας είναι ένα νέο επιμελητήριο που θα υπηρετήσει τους επαγγελματίες και την τοπική μας οικονομία, ζητήσαμε τη στήριξη όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στα πλαίσια  αυτά, συναντήθηκα χθες στην Αθήνα, με τον Γενικό Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκη ο οποίος μας δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στη νέα μας προσπάθεια.

Οι συναντήσεις μας αυτές θα συνεχιστούν και με άλλους πολιτικούς φορείς και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια αποδοχή.

Με εκτίμηση

Γασπαρινάτος Σπύρος

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Όλα καλά και όλα ωραία…(;;). Αλλά, γιατί ο κ. Γασπαρινάτος, ως υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕΚΙ, θεωρεί σωστό, καλό και απαραίτητο να περάσει από τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων (πρώτη επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ, συνοδευόμενη με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ), εφόσον δηλώνει ότι “οι επιδιώξεις μας δεν είναι πολιτικές ή παραταξιακές”;;; Γιατί βιαστικά και αλόγιστα εμπλέκει (εμμέσως πλην σαφώς) τα πολιτικά κόμματα σε διαδικασίες που αφορούν τον χώρο της επαγγελματικής επιχειρηματικής δραστηριότητας;;; Το νέο πνεύμα και οι σύγχρονες αντιλήψεις που επικαλείται θα έπρεπε να κρατήσουν (ακόμη και για καθαρά τυπικούς λόγους) την υποψηφιότητά του μακριά από κάθε “υπόνοια” κομματικής κηδεμονίας και καθοδήγησης, από κάθε “υποψία” κομματικοποίησης των εκλογών. ΛΑΘΟΣ αρχή…

Comments are closed.