Τα νεότερα στοιχεία για την πορεία του καιρού τις επόμενες ημέρες…

2824

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σταδιακά από απόψε το βράδυ και καθώς το χαμηλό σύστημα θα έχει πλησιάσει προς την περιοχή μας αναμένουμε και πάλι βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και μάλιστα κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και αργά τη νύχτα θα φτάσουν τα 7-9 μποφόρ ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο τοπικά και πρόσκαιρα οι ριπές να αγγίξουν τα 10 πιθανόν και τα 11 μποφόρ.

Ήδη όμως από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής οι εντάσεις των ανέμων θα έχουν πέσει γύρω στα 5-7 μποφόρ ενώ προς το βράδυ ενδέχεται να ενταθούν και πάλι καθώς το σύστημα θα απομακρύνεται.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το Σάββατο με πιθανότητα όμως την Κυριακή για κάποια λίγα φαινόμενα ενώ από τη Δευτέρα αναμένουμε σημαντική ενίσχυση των ανέμων από βόρειες διευθύνσεις οι οποίοι θα μεταφέρουν πιο κρύες αέριες μάζες με συνέπεια η θερμοκρασία να υποχωρήσει σημαντικά σε χειμωνιάτικα θα λέγαμε επίπεδα ενώ υπάρχει και η πιθανότητα για κάποιο πασπάλισμα ή ασθενής χιονόπτωση στην κορυφή του Αίνου.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. […] Επειδή τις τελευταίες ώρες πολλά λέγονται και ακούγονται σχετικά με την καιρική εξέλιξη στο νησί μας σας παρουσιάζουμε και πάλι την τελευταία πρόγνωση του Μ/Σ Φαρακλάτων που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16/11 και την οποία επίσης μπορείτε να την διαβάστε και εδώ. […]

  2. […] Όταν την προηγούμενη εβδομάδα όλοι ασχολούνταν με την πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα ο Μ/Σ Φαρακλάτων ήταν ο μοναδικός που μας είχε ενημερώσει για το σημερινό σκηνικό του καιρού(διαβάστε εδώ). […]

Comments are closed.