Ξεκίνησε αργά το απόγευμα στο Αργοστόλι  το προσυνέδριο της Περιφέρειας για την Ανάπτυξη των Ιονίων νήσων στο Αργοστόλι με τη παρουσία του Περιφερειάρχη  Θόδωρου Γαλιατσάτου εν μέσω διαμαρτυριών.

Εξω από το θέατρο το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , το ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι συνδικάτων διαδήλωναν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική , καταγγέλοντας το συνέδριο ως ένα ακόμα τέχνασμα σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων..

Εντός της αίθουσας  και λίγο μετά την εναρκτήρια παρέμβαση του Περιφερειάρχη έγινε ντου (όχι του Ρουβίκωνα) αλλά στελεχών του Ριζοσπαστικού Κινήματος .

Κρέμασαν το πανό τους εντός της αιθούσης και πέταξαν φέιγ βολάν καταγγέλοντας τους πλειστηριασμούς και την κυβερνητική πολιτική.. Ακούστε τι μας είπε ο Γεράσιμος Μποζάς για τη πρωτοβουλία:

Οι δυο αυτές πρωτοβουλίες των κινημάτων αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία ο Περιφερειάρχης μάλιστα είπε για την παρουσία του ΠΑΜΕ ότι είναι και αυτό ένας τρόπος συμμετοχής στο διάλογο, έχουν άλλες θέσεις, έχουν άλλες απόψεις αλλά αυτά είναι στα πλαίσια του διαλόγου..  Η παρέμβαση του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δεν σχολιάστηκε από κανέναν .

Κατά τα λοιπά το προσυνέδριο λειτούργησε άψογα με παρεμβάσεις εκπροσώπων φορέων οι οποίοι κυρίως έθεταν αιτήματα προς τη Περιφέρεια που αφορούσαν είτε τις περιοχές τους είτε τους κλάδους που εκπροσωπούσαν.

H παρέμβαση του Περιφερειάρχη

Αυριο περισσότερα…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. σε εκεινο το ΠΑΜΕ δεν εχει προστεθει κανένας τριάντα χρόνια ΄τωρα. Οποιος πεθαινει δεν αναπληρώνεται.

Comments are closed.