Από τον περασμένο Ιούλιο σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό μας άρθρο(διαβάστε εδώ) για την επιστροφή της Costa Cruises στο Αργοστόλι το 2018 προγραμματίζοντας 19 προσεγγίσεις με το κρουαζιερόπλοιο της Costa Luminosa.

Στη συνέχεια προστέθηκαν έξι ακόμα από το κρουαζιερόπλοιο Costa neoRiviera και συνεπώς τη φετινή χρονιά θα έχουμε συνολικά 25 αφίξεις.

Η θετική αυτή εξέλιξη δεν ήρθε τυχαία ήταν αποτέλεσμα των δράσεων του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρου Γαλιατσάτου και του Πρόεδρου των Ξενοδόχων Γεράσιμου Τιμοθεάτου στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης της Βιέννης το 2017 κάτι που επιβεβαίωνει ο αντιπεριφερειάρχης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Ετσι ξεκίνησε η συνεργασία με την μεγάλη εταιρεία κρουαζιέρας COSTA & AIDA, στην Βιέννη , τον Ιανουάριο του 2017 στην έκθεση “FERIEN”!!! Με την Γενική Δ/ντρια Αυστρίας της εταιρείας κ Ulrike Soukop, την οποία μεταξύ των άλλων την διαβεβαιώσαμε για την ολοκλήρωση του έργου του “Χάρακα” εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017!! Δεν παραλείψαμε να την ενημερώσουμε για την παράδοση του έργου στην κυκλοφορία την 14/06/2017. Φέτος την ίδια περίοδο και στον ίδιο χώρο, συζητήσαμε με τον Γενικό Δ/ντή Αυστρίας και Ελβετίας κ Luigi Stefanelli, στον οποίο αναφέραμε τις μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες που θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η είδηση μας ήλθε προχθές. Η εταιρεία από 02/06 έως 29/09, θα πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα προσέγγιση στο Αργοστόλι!!!

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα άρθρα μας και φανερώνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της τουριστικής ανάπτυξης των νησιών μας…….με τους κατά φαντασίαν ειδικούς να μην έχουν να παρουσιάσουν τίποτα….!!!

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις