Συλλυπητήρια για την απώλεια του εκπαιδευτικού Διονύση Κουγιανού

990

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόσφατα εκλιπόντος συναδέλφου Διονύση Κουγιανού εκπαιδευτικού και Διευθυντή στο Γυμνάσιο Ιθάκης. Ο συνάδελφος υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά. Στάθηκε πάντα αρωγός στην προσπάθεια και τους αγώνες της ΕΛΜΕ-ΚΙ και συνολικά του εκπαιδευτικού κινήματος για ένα Δημόσιο Σχολείο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών. Στάθηκε όμως με τον ίδιο ζήλο και πλάι στους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν πάντα με συναδελφικό πνεύμα. Το αποτύπωμά του θα μείνει για πάντα στην μνήμη της κοινωνίας της Ιθάκης που έζησε και υπηρέτησε όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας που συνεχίζει.

Αργοστόλι 13/02/2018

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                                  Η Γενική Γραμματέας
Μαντζουράτος Δημήτρης              Ποταμιάνου Σοφία

===

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και καλός συνάδελφος δεν μπορεί να λησμονηθεί ούτε όταν αφυπηρετήσει αλλά ούτε και όταν αποβιώσει. Έτσι διατηρούμε ακόμη αναλλοίωτες αξέχαστες μνήμες από τον πρόσφατα αποδημήσαντα συνάδελφο Κουγιανό Διονύση, που προσέφερε τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών στην εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου μας και ειδικότερα στο Γυμνάσιο Ιθάκης, στο οποίο διετέλεσε Διευθυντής επί μακρόν.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές-μαθήτριες και εκπαιδευτικοί, παραδειγματίζονται και έχουν σημείο αναφοράς τέτοιας ποιότητας ανθρώπους και εκπαιδευτικούς.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος και ευχόμαστε να είναι «Αιωνία η μνήμη αυτού».

Ο Διευθυντής Δ.Ε.

Μαρκάτος Δημήτριος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις