Η άνοιξη πλησιάζει και η φύση της Κεφαλονιάς προσφέρει σε αφθονία τις νοστιμιές της . Από εμάς περιμένει να τα διαχειριστούμε με σύνεση και κάθε φορά να κόβουμε μόνο όσα θα μας χρειαστούν.
Οι ανοιξιάτικες μορχέλες (μανιτάρια) στα καλύτερά τους για όσους ξέρουν από μανιτάρια ή έχουν φίλους μανιταράδες, τα καλογήρια έχουν πάρει τους κάμπους ενώ δειλά δειλά εμφανίστηκαν και οι οβριές. Τις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα άγρια σπαράγγια.
Μαγειρέψτε τα απλά, παραδοσιακά για να απολαύσετε την αυθεντικότητα της γεύσης τους και σκεφτείτε ότι αυτό το ταπεινό πιάτο με τις τηγανητές μορχέλες στο Παρίσι θα στοιχίζει κάποιες εκατοντάδες ευρώ..
Τα καλογήρια
Πηγες φωτογραφιών Μανιτάρια Κεφαλλονιάς και ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΣ