Η εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών στο επαρχιακό δίκτυο της περιοχής μας.

Ο επαρχιακός δρόμος Αργοστόλι -Σκάλα και συγκεκριμένα το τμήμα του δρόμου από Ρατζακλι-Σκάλα είναι γεμάτο από λακκούβες και το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία έχει υποστεί καθίζηση.

Ο επαρχιακός δρόμος Σκάλα – Πόρου , στο μεγαλύτερο του μέρος το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση , είναι γεμάτο από λακκούβες και η σήμανση του δρόμου είναι ανύπαρκτη , τα φρεάτια φραγμένα με αποτέλεσμα κάθε φορά μετά από βροχόπτωση τμήματα του οδοστρώματος να μετατρέπονται σε μια απέραντη λίμνη.

Οι προστατευτικές μπάρες σε κάποια σημεία χρειάζονται άμεση επισκευή και σε κάποια άλλα δεν υπάρχουν.

Η μεγαλύτερη ζημιά στο οδικό δίκτυο έχει γίνει από το έργο του βιολογικού Σκάλα-Πόρου.

Η αποκατάσταση του οδοστρώματος έγινε με τέτοια προχειρότητα και είναι απορία όλων ποιος υπεύθυνος παρέλαβε τους συγκεκριμένους δρόμους.

Εάν αδιαφορείτε για εμάς τους Σκαλισιάνους και Ποριώτες ,κύριοι αρμόδιοι, ενδιαφερθείτε τουλάχιστον για τους χιλιάδες τουρίστες που αρχίζουν να έρχονται στις επόμενες ημέρες, θα νοικιάσουν αυτοκίνητα για να γνωρίσουν τα χωριά μας.  Αυτή είναι η εικόνα της Σκάλας που θέλετε να δείξετε; Χαλάλι τα ταξίδια σας στα εξωτερικά!

Κάτοικοι Σκάλας

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις