Μπροστά στον κίνδυνο να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία στην Κεφαλονιά, επειδή δεν κατατέθηκαν ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια όπως όριζε η εγκύκλιος, η γραμματεία οργανωτικού του κόμματος ανακοίνωσε την παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων στην Κεφαλονιά και μόνο. Ολες οι άλλες ΝΟΔΕ ανά την Επικράτεια δεν είχαν πρόβλημα, η Κεφαλονιά είχε μόνο.

Και αυτό γιατί?

Γιατί με όλο αυτό το παρασκήνιο που δημιουργήθηκε από το Μέγαρο με την κατ’ αρχήν ενωτική πρόταση του δήμαρχου για μοναδική υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ την Τζόγια Γρουζή, και την καταστρατήγηση της ίδιας τους της πρότασης μετά από παρέμβαση –σύμφωνα με καταγγελίες – του Διονύση Λυκούδη , υπέρ και άλλης υποψηφιότητας , παρέμβαση που κατέληξε με την παραίτηση της Τζόγιας Γρουζή,  τα μέλη της ΝΔ στην Κεφαλονιά γύρισαν τη πλάτη στα  παρασκήνια του Μεγάρου, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για συμμετοχή στα εσωκομματικά ψηφοδέλτια και από ότι φαίνεται ούτε και συμμετοχή στις κομματικές κάλπες θα υπάρξει.

√  Αυτό είναι το εμαιλ της Γραμματείας Οργανωτικού

  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
2 Μαΐου 2018 –

Θέμα: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

1) Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργοστολίου και Ελειού – Προνών έως την Παρασκευή 4/5/2018 και ώρα 17:00.

2) Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά τα οριζόμενα στη Βασική Εγκύκλιο λήγει στις 18:00.Οι αποφάσεις των ενστάσεων εκδίδονται έως τις 19:00 και η προθεσμία άσκησης προσφυγής κατά τα οριζόμενα στη Βασική Εγκύκλιο λήγει στις 20:00 την ίδια μέρα.

====

και η επίσημη ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής της Κεφαλονιας

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις