Μίλησε το παιδί ! Ο αδελφός Μπάκης καλέ!

Απάντησε στο Θόδωρο Γαλιατσάτο που δικαιολογημένα τον είχε εγκαλέσει (δες εδώ) για τις δηλώσεις του στο συνέδριο της ΝΔ όταν «κατηγόρησε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για μη αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ 2014-2020 και αμφισβήτησε την θετική παρουσία της ΠΙΝ στα νησιά».

Και ενώ ο πολιτευτής της ΝΔ κατηγορεί τον Περιφερειάρχη για ειρωνεία, η δήλωση του από την πρώτη μέχρι την τελευταία λέξη ξεχειλίζει από ειρωνεία σε βάρος του Περιφερειάρχη ! (δες την πάρα κάτω)

Από τη δήλωσή του κ. Λυκούδη ξεχωρίζουμε τη παράγραφο:

«Γνωρίζεις πως και πότε ξεκίνησαν (εννοεί τα τρία έργα των αναπλάσεων στο Αργοστόλι), ποιοι άνθρωποι μόχθησαν, ξενύχτισαν και ποια εμπόδια ξεπεράστηκαν. Και γνωρίζεις τις δικές μου προσπάθειες και τη δική μου προσωπική καθοριστική συμβολή».

Tι εννοεί ο πολιτευτής; Γιατί δεν λέει και στον κόσμο τι γνωρίζει ο Περιφερειάρχης και για αυτό δεν έπρεπε να μιλάει;

Θα σας πω εγώ που σαν αδέσποτος γυρίζω γύρου γύρου και τα ακούω όλα..

Λοιπόν !

Ο πολιτευτής της ΝΔ , Χαράλαμπος Μπάκης, ο αδελφόθεος, εννοεί ότι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε γνωριστεί και είχε κάνει κουμπαριά με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνο Μωραίτη ο οποίος διετέλεσε Υπουργός του Γιωργάκη Παπανδρέου στις πρώτες κυβερνήσεις των  μνημονίων .

Ο Μπάκης λοιπόν μεσολάβησε στον σύντροφο, κουμπάρο και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θάνο Μωραϊτη για να δοθούν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χρήματα για τα έργα της Πλατείας, της Π. Βαλλιάνου και της παραλίας (Λαχαναγορά).

Αυτό είναι όλο και όλο!!

Και γιατί δεν το λες Μπάκη μας , ότι ως ΠΑΣΟΚ μεσολάβησες στους συντρόφους για αυτά τα έργα? Μη και δεν ξέρει ακόμα και ο κάθε αδέσποτος σκυλάκος σαν και εμένα ,  ότι είσαι μουσαφίρης στη Νέα Δημοκρατία  από το ΠΑΣΟΚ;

Κρύβεσαι;  Ντρέπεσαι;

Βάλε κρησάρα τότενες …

.. σε παρακαλώ ομως μη με συχύζεις και μου ‘ρτει το φαστίδιο..

                              Ο Φαστίδιος

√ Η απάντηση του πολιτευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Λυκούδη στον Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Η αλαζονεία της εξουσίας οδηγεί στην απώλεια της ευγένειας και του πολιτικού πολιτισμού.

Η ειρωνεία δε, ενίοτε, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της πολιτικής κατάπτωσης.
Νομίζεις ότι βρήκες την ευκαιρία να διαφημίσεις έργο. Και μάλιστα έργο άλλων.

Γιατί εσύ προσωπικά γνωρίζεις την ιστορική διαδρομή του έργου της Πλατείας Αργοστολίου, του πεζόδρομου της Παναγή Βαλλιάνου και της Παραλίας Αργοστολίου.

Γνωρίζεις πως και πότε ξεκίνησαν, ποιοι άνθρωποι μόχθησαν, ξενύχτισαν και ποια εμπόδια ξεπεράστηκαν. Και γνωρίζεις τις δικές μου προσπάθειες και τη δική μου προσωπική καθοριστική συμβολή.

Δυστυχώς για σένα, στην ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά δεν ασχοληθήκαμε με την αφεντιά σου. Ασχοληθήκαμε με το Μέλλον. Με το πώς θα είναι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη την επόμενη εικοσαετία.

Για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και τη διασύνδεση των τοπικών προϊόντων στη διατροφική αλυσίδα των τουριστών.

Για την ανάπτυξη του τουρισμού σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Για τη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων και τις προωθητικές ενέργειες που απαιτούνται για την εξωστρέφεια της ντόπιας οικονομίας.

Θεόδωρε Γαλιατσάτε,

Κατανοώ το άγχος και την αγωνία σου ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών.

Είναι απολύτως δικαιολογημένα!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. […] Σε μια περίοδο που οι σχέσεις του Γαλιατσάτου με το Μέγαρο δεν είναι και οι καλλίτερες λόγω της αναίτιας επίθεσης που του έγινε από τον Χαράλαμπο Λυκούδη πολιτευτή της ΝΔ,  και τις οξύτατες απαντήσεις ένθεν και ένθεν, η απόρριψη ενός έργου του Δήμου βάζει ….πολλές υποψίες και δημιουργεί αναπόφευκτα πολλά σενάρια ! (δες εδώ και εδώ) […]

  2. […] Το  έργο τελικά εντάχθηκε και πάλι μετά από ….τρία χρόνια,  στις 7/8/2017 από το Θόδωρο Γαλιατσάτο. (Ο,τι μπορούν κάνουν….για να σε εκθέτουν κ. Περιφερειάρχη και νάχεις και τον Μπάκη να σε εγκαλεί  ότι δεν βοηθάς το δήμο) …. (δες εδώ) !!!   […]

Comments are closed.