Δεν άφησε ασχολίαστη ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, την είδηση της άνδρης επίθεσης σε βάρος του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, δίνοντας μάλιστα Κερκυραϊκές (πολιτικές)διαστάσεις στο ζήτημα. 

Διάβάστε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η τραμπούκικη επίθεση από φασιστικά στοιχεία στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη ειναι, πρεπει να ειναι, καταδικαστέα χωρίς οποιοδήποτε αστερίσκο.

“οσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως την δημοκρατία” δήλωσε εύστοχα για το θέμα αυτό ο Α. Τσίπρας.

ας λάβουν το ηχηρό αυτό μήνυμα αυτές οι πολιτικές δυνάμεις , αυτοί οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες που σε τοπικό επίπεδο συνεχίζουν να καλύπτουν τα δήθεν κινήματα του άκρατου τοπικισμού επιτρέποντας στον φασισμό όχι μονο να απειλεί πρόσωπα και πράγματα αλλα και να καταστρέφει την δημόσια περιουσία.

Και δυστυχώς η εικόνα αυτή αφορά σε όλο το πολιτικό φάσμα. Με αφορμή το κρίσιμο και δυσεπίλυτο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων ,πολιτικές δυνάμεις από τα αριστερά μεχρι τα δεξιά , ακόμη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, προσφέρουν αφειδώς πολιτική κάλυψη και συγκάλυψη σε φασιστικές πρακτικές.

η συντριπτική πλειοψηφία της δημοκρατικής και προοδευτικής Κερκυρας οφείλει να εκφραστεί λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις