Η απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινού αποκαλυπτικού δημοσιεύματος στο Kefaloniapress  για το πολύπαθο έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Ληξουρίου  (δες εδώ) από πού νομίζετε ότι ήρθε;;;

Δια χειρός του ιδίου του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ (δες εδώ) , και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό..

Έχουμε και λέμε:

  Ο Κύριος Πρόεδρος αντιπαρέρχεται -σαν να μην συνέβη- ότι το έργο δύο φορές έχει απενταχθεί, την πρώτη το 2013 με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής και την δεύτερη το 2014 με συνευθύνη της δημοτικής αρχής αφού σιώπησε ενοχικά στην κατάπτυστη απόφαση του «αδελφού» Σπύρου περιφερειάρχη τότε Ιονίων νήσων.

Άρα: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του άρθρου περί της ανικανότητας της δημοτικής αρχής !

Ο Κύριος Πρόεδρος αναφέρει επακριβώς τα γεγονότα του δημοσιεύματος και….τον ευχαριστούμε πάλι  που -έστω και κατά ανάγκη-  επιβεβαιώνει τον αρθρογράφο.  Συγκεκριμένα:

  • 12/2/ 2018 εγκρίνεται από το ΔΣ της ΔΕΥΑ η 37/2017 απόφαση
  • 14/3/2018 δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 7Μ7ΛΟΡΓΟ-ΗΣΩ.
  • 13/3/2018, μετά από 5 μήνες από την πρώτη ανάρτηση,  δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ορθή επανάληψη της απόφασης.
  • Ο λόγος της ορθής επανάληψης είναι ότι στην αρχική απόφαση δεν αναγραφόταν το ΑΦΜ της ΔΕΥΑΚ. Μάλιστα ο Κύριος Πρόεδρος αποκαλύπτει ότι η διόρθωση της απόφασης ζητήθηκε από την ίδια την Περιφέρεια !

Η προφανής διαφωνία μας είναι ότι πουθενά και σε κανένα σημείο του δημοσιεύματός στο kefaloniapress, δεν αναφέρεται  αυτό που ισχυρίζεται στην απάντησή του ο Κύριος Πρόεδρος ότι δηλαδή «υπήρξε καθυστέρηση ανάρτησης στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» για έξι ολόκληρους μήνες» !

Δεν καθυστέρησε να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  Κύριε Πρόεδρε, απλά κάνατε έξι μήνες να πάρετε χαμπάρι το λάθος, ένα τυπικό μεν αλλά σημαντικό δε λάθος!

  Ίσως έγραψε την ανακρίβειά του ο Κύριος Πρόεδρος για να δικαιολογηθεί  ο τίτλος του δελτίου τύπου της ΔΕΥΑΚ  περί…. «παραπλανητικού δημοσιεύματος». Σημειώνουμε τη δεύτερη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του άρθρου , ότι λόγω ανικανότητας και αβλεψίας το έργο πήγε έξι μήνες πίσω !

 Όμως, ο  Κύριος Πρόεδρος «κάνει γαργάρα» το σημαντικότερο όλων:

Το  έργο,  ενώ εντάχθηκε στις 7/8/2017 από τον Περιφερειάρχη  Θόδωρο Γαλιατσάτο, σήμερα   ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ και κάτι μέρες,  δεν έχουν καταφέρει να το δημοπρατήσουν, ούτε  καν έχει αναρτηθεί, / δημοσιευτεί κάποιο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου !

 Αν το έργο βρισκόταν σε διαδικασία δημοπράτησης ο Κύριος Πρόεδρος προφανώς και θα το ανακοίνωνε στο δελτίο τύπου μετά τυμπανοκρουσιών. Ανταυτού γράφει υστερόγραφα αστειάκια παίζοντας με το μέγαλο πρόβλημα των Ληξουριωτών, το νεράκι!!

Κύριε Πρόεδρε, η ύδρευση , το νεράκι του Ληξουριού, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν παίρνει από «αστειάκια».  Επιτέλους, λύστε το πρόβλημα !

Ο (διψασμένος) Ποπολάρος

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. […] Ότι τόσους μήνες λόγω ανικανότητας και αβλεψίας της δημοτικής αρχής και του ιδίου προσωπικά (ως αρμόδιος για τα έργα αντιδημάρχους),  το έργο πήγε έξι μήνες πίσω – όπως αποκαλύψαμε στις 22 και στις 23 του περασμένου Αυγούστου- γιατί είχαν ξεχάσει να γράψουν στην απόφαση ορισμού του υπολόγου ….. το ΑΦΜ της ΔΕΥΑΚ !!!!! (δες εδώ και εδώ) . […]

Comments are closed.