Σε άνθιση στην Ελλάδα ο τουρισμός ανταλλαγής συντρόφων

913

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ξέραμε τον οινοτουρισμό, τον θρησκευτικό τουρισμό, τον αγροτουρισμό. Τα τελευταία χρόνια που η Ελλάδα έχει γίνει ένα μέρος που συγκεντρώνει 4 φορές τον πληθυσμό της σε τουρισμό όλο το χρόνο, μας συστήθηκε ένα νέο είδος τουρισμού. Ο swingerοτουρισμός. Ο τουρισμός δηλαδή για συμμετοχή σε swingers parties.

Από το 2013 που ξεκίνησε αρκετά δειλά μέχρι το 2018 που μιλάμε πλέον ανοιχτά και πολλοί αναζητούν μια εμπειρία που θα τονώσει την σεξουαλική τους ζωή με τη σχέση τους, το swinging έχει μετατραπεί σε ένα modus vivendi. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που θα το κάνει κάποιος περιστασιακά και μετά θα σταματήσει. Το μεγαλύτερο ποσοστό βλέπει μια απελευθέρωση της ερωτικής του ζωής και μια μεγαλύτερη ευκολία στην εύρεση άλλων συντρόφων, χωρίς να φοβάται ότι θα χωρίσει ή να έχει ενοχές. Όλα είναι ελεύθερα, κανένα ταμπού δεν υπάρχει. Μόνο κανόνες.

Η Ελλάδα είναι από το 2016 και μετά μια χώρα που αποτελεί έναν πολύ hot προορισμό για τη διεθνή κοινότητα των swingers. Ειδικά του SDC, της μεγαλύτερης κοινότητας που αριθμεί 6.000.000 μέλη. Δεν είναι μόνο η Αθήνα. Είναι πολύ περισσότερο τα νησιά και αυτή η κλιματική ευμάρεια που προσφέρουν οι ελληνικές θάλασσες.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι τουριστικό πρακτορείο από την Στοκχόλμη της Σουηδίας, μισθώνει ιστιοφόρο τύπου «γκουλέτα» σε τολμηρά ζευγάρια, για 8ήμερες διακοπές «πάθους», με δρομολόγιο Ρόδο – Τήλο – Αγία Μαρίνα-Αγιος Νικόλαος-Σύμη- Πανορμίτης- Χάλκη και υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες All Inclusive εν πλω σε μια κρουαζιέρα-ορισμό του ρομαντισμού και των ένοχων απολαύσεων.

Παλιότερα, η εφημερίδα του Ελεύθερου Τύπου είχε κάνει ρεπορτάζ για ένα αντίστοιχο βρετανικό πρακτορείο. Η Αθηνά Σούτζου είχε μιλήσει με τον κ. Λομπάρι, τον άνθρωπο που έκανε την πρώτη swingers λέσχη στη Βρετανία.

Η «Uniquely Adult» είναι μια event planning εταιρεία στον τομέα των swingers parties και προσφέρει μια σειρά από πακέτα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν. Το πακέτο Χωρίς Όρια, το πακέτο των Πάρτι, το πακέτο Προαιρετικός Ρουχισμός, το πακέτο Άγρια Καρδιά είναι μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επιθυμίες και αναζητήσεις του καθενός,

Εκτός απ΄αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει κι αυτή του Νίκου Χαλκιαδάκη. Ο Κρητικός που μετά από ένα ταξίδι στην Αυστρία όπου γνώρισε τον ιδρυτή του SDC, έφερε το πρώτο swingers ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στην Κρήτη κοντά στα Μάλια. Διόλου τυχαία η επιλογή. Από το 2016 και μετά γινόμαστε κοινωνοί του πλωτού swingers party που γίνεται με προορισμό την Κρήτη.

Στο ξενοδοχείο καταφτάνουν 400 άτομα και πληρώνουν όσο όσο, ακόμα και σε 4πλάσια τιμή το δωμάτιο. Το swinging είναι ένα ακριβό χόμπι. Ήδη αυτές τις μέρες διαβάζουμε πολλά για το τι διαμείβεται στους χώρους του πλοίου, για την διαρρύθμιση του χώρου και για τα μίνι θεματικά πάρτι εντός του μεγάλου πάρτι.

Και η Αθήνα όμως δεν πάει πίσω. Ήταν πριν από 15 μήνες όταν έκλεισαν ένα μεγάλο, το πιο γνωστό swingrs club, στον Πειραιά. Ένα μέρος που μάζευε αρκετούς Έλληνες, αλλά ακόμα περισσότερο αρκετούς τουρίστες. Οι Έλληνες με την ετήσια κάρτα συνδρομής των 20 ευρώ είχαν δωρεάν είσοδο, ενώ οι ξένοι έμπαιναν μέσα με 40 ευρώ. Πιθανότατα το πρώτο τέτοιο κλαμπ που άνοιξε ήταν αυτό του 2013 στα Κάτω Πατήσια, το Nirvana Club.

Ορισμένες περιγραφές για όσα γίνονται μέσα σε αυτούς τους χώρους θυμίζουν ρωμαϊκά όργια. Το dark room είναι το μέρος που γίνεται το σκληρό παιχνίδι. Εκεί όπου πάνε όσοι θέλουν να κάνουν σεξ. Και κάνουν. Όχι απομονωμένα. Μαζί με άλλα ζευγάρια. Στον ίδιο καναπέ. Δίπλα δίπλα στο πάτωμα. Ο αέρας μυρίζει λάτεξ και εκσπερμάτωση. Όλοι κυκλοφορούν γυμνοί ή με το εσώρουχο. Πιο δίπλα υπάρχει δωμάτιο gloryhole. Εκεί μπαίνουν γυναίκες και περιμένουν να εμφανιστούν ανδρικά μόρια από τις τρύπες με σκοπό να κάνουν στοματικό σεξ. Χωρίς να ξέρει κανείς ποιος είναι στην άλλη μεριά.

Στα swingers clubs και στα πάρτι τους υπάρχουν κανόνες. Απαγορεύονται οι γκέι. Αν και παλιότερα είχε γίνει ένα bisexual party.

Η ανώτερη ηλικία είναι στα 55-60, ανάλογα και με το πόσο καλά κρατιέται ο άλλος. Στην πόρτα υπάρχει face control και λειτουργούν σαν όλα τ΄άλλα κλαμπ. Για να μπορέσει κάποιος να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα ή μια κοπέλα με άλλον άντρα, θα πρέπει να βρεθεί αντίστοιχο ζευγάρι. Αν δηλαδή η κοπέλα και ο άλλος θέλουν, αλλά δε θέλουν η άλλη κοπέλα και ο σύντροφος της πρώτης, τότε δεν μπορεί να γίνει σεξουαλική πράξη. Γιατί δεν θα είναι swinging.

Αν δεν είσαι εντελώς αποφασισμένος πως θες να κάνεις σεξ, δεν είσαι υποχρεωμένος. Εδώ προτείνεται και προωθείται και απλά η παρατήρηση. Να δεις πως συμβαίνουν τα πράγματα. Μπορείς απλά να απομονωθείς με κάποιον ή κάποια μόνο για να μιλήσετε.

Ένα κομμάτι που έχει κάνει την Ελλάδα «λουκούμι» για την διεθνή κοινότητα είναι πως αναπτύσσεται γρήγορα στον τομέα. Δηλαδή προσφέρει επιλογές όπως θεματικά πάρτι με στολές, το λεγόμενο role playing. Ταυτόχρονα, κλαμπ όπως αυτό στον Πειραιά, αποτελούν ένα θέλγητρο για ανθρώπους με υψηλή οικονομική και κοινωνική θέση. CEO εταιρειών, εφοπλιστές μπορούν να κλείσουν το χώρο και να καταφτάσουν με τα μεγάλα σκάφη τους και να κατέβουν με 40-50 άτομα από swingers.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις