Από τις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου αρκετές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα σωματεία στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουν καθιέρωσαν σε κάποιους αγώνες τις ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ  σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Επιτροπές Διαιτησίας…(διαβάστε εδώ)!!!

Πρόσφατο παράδειγμα εφαρμογής της παραπάνω οικονομικής προσφοράς ήταν η ΕΠΣ Ευρυτανίας όπου στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκαν όσον αφορά την υλοποίηση του για την τρέχουσα σεζόν(διαβάστε εδώ).

Άραγε θα αποφασίσει κάτι ανάλογο και η πολλά “υποσχόμενη”……ΕΠΣΚΙ…????

Αναφερόμαστε στο “υποσχόμενη“…..καθώς είναι κάτι που απορρέει από ανακοίνωση της ίδιας της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης…!!!

Στις 19 Οκτωβρίου σε ένα Δελτίο Τύπου της ανέφερε τα εξής:

Τέλος, θα θέλαµε να διαβεβαιώσουµε τα σωµατεία µας ότι θα σταθούµε µε κάθε τρόπο αρωγοί στην προσπάθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου µε όσα µέσα και δυνάµεις διαθέτουµε. Η παραχώρηση του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου είναι µόνο η αρχή.”

Η παραχώρηση του Ενωσιακού Γηπέδου ήταν η αρχή…..τι άλλο θα πράξει η ΕΠΣΚΙ…???

Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσει ανάλογες ενέργειες όπως οι ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ τις οποίες εφαρμόζουν δεκάδες ΕΠΣ στην υπόλοιπη Ελλάδα…???

Μήπως τελικά η τελευταία πρόταση από το Δελτίο Τύπου της ήταν μόνο κούφια λόγια για εντυπωσιασμούς…???

Μήπως η αρχή………….ήταν ταυτόχρονα και το τέλος των υποσχέσεων…???

Πραγματικά τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα της έχει μόνο η……ΕΠΣΚΙ….από την οποία περιμένουμε να δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για τα σωματεία…!!!

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ……!!!!

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις