Το προσεχές Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου.

Το επίκεντρο της ποδοσφαιρικής δράσης θα εντοπίζεται στο γήπεδο των Κεραμειών όπου από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα είναι ορισμένοι οι ακόλουθοι τρεις αγώνες:

Πρόκειται πράγματι για αγώνες με αντίπαλο το χρόνο όπως έχουν προγραμματιστεί…!!!

-Η πρώτη φιλοξενούμενη ομάδα θα πρέπει να “επιταχύνει” και να σημειώσει ρεκόρ απόστασης για να καταφέρει να βρίσκεται στο γήπεδο(09:00 αναχωρεί το πλοίο από την Ιθάκη)…..ώστε να προλάβει να αλλάξει και να κάνει ζέσταμα….καθώς ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30…!!!

-Η πρώτη αναμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί φυσιολογικά γύρω στις 12:15-12:20….οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για να αλλάξουν και οι διαιτητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν το φύλλο αγώνα…..οι ομάδες του επόμενου αγώνα σε ποιο χώρο θα αλλάξουν και πότε θα κάνουν ζέσταμα….???…..καθώς ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12:30…!!!

-Τα ημίχρονα θα είναι 45λεπτα…..???

-Ανάλογα και η δεύτερη αναμέτρηση θα τελειώσει γύρω στις 14:15-14:20….με το ίδιο ερώτημα και για τις ομάδες του τρίτου αγώνα…που θα αλλάξουν…πότε θα κάνουν ζέσταμα…???

Θα προλάβουν άραγε το πλοίο της επιστροφής οι φιλοξενούμενες ομάδες(14:45 αναχωρεί από τη Σάμη) ….???

-Αναρωτήθηκε κανείς ότι αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το συμπιεσμένο πρόγραμμα…???

-Εφόσον με βάση την κλήρωση έτυχε οι δύο ομάδες από την Ιθάκη να πρέπει να αγωνιστούν την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο….γιατί η διοργανώτρια αρχή δεν σκέφτηκε να ορίσει κάποιο άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή της μίας από τις δύο αναμετρήσεις…ώστε να αποφύγει αυτό το “στρίμωγμα” των ομάδων…???

-Άραγε ενδιαφέρεται κανείς για τους παίκτες….???

 

*Για τις αγωνιστικές του μελομακάρονου (22-23/12) και των Φώτων(5-6/1)…..θα το αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες…!!!

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις