Ότι είναι αναποτελεσματική και ανίκανη για τα στοιχειώδη η σημερινή δημοτική αρχή είναι πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας.

Αυτό είναι το πρώτο ζήτημα.

Το δεύτερο είναι ότι ουδέποτε στα οκτώ χρόνια που έχει την ευθύνη των δημοτικών πραγμάτων η δημοτική αρχή Παρίση/Λυκούδη και σία δεν έχει παραδεχθεί κάποιο σφάλμα της, κάποια ολιγωρία της, κάποια ευθύνη της βρε αδελφέ. Πάντα ….κάποιος άλλος ευθύνεται για «το μαύρο της το χάλι», οι προηγούμενοι, η κυβέρνηση, η γραφειοκρατία …. είναι οι μόνιμοι υπεύθυνοι για την κατάντια και τα χάλια της δημοτικής αρχής .

Προσέχτε τώρα την αφορμή γι’αυτή την ανεκδιήγητη δημοτική αρχή.

Στις 28/11/2018 με απόφαση του προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών εγκρίθηκε η 16η αναλυτική επιμέτρηση και θεωρήθηκε ο 16ος Π.Π.Α.Ε. του έργου «Δίκτυο ύδρευσης Αργοστολίου – χαμηλής ζώνης».  Με μια διαφορά : ο ανάδοχος του έργου έκανε το αίτημα στο δήμο…. έξι μήνες νωρίτερα , δηλαδή στις 12/6/2018 !!!

Καλά διαβάσατε ! Όσο πολύπλοκο και νάναι το θέμα, όση εξέταση και να χρειαστεί …. έκανε έξι μήνες για να εγκριθεί ένα απλό αίτημα του εργολάβου !!!

Θα πείτε βέβαια «σιγά τα αίματα» όταν μόλις προχθές ο Βασίλης Ρουχωτάς αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ» στη συνέχεια με δελτίο τύπου κατάγγειλαν (δες εδώ) ότι η δημοτική αρχή έκανε …. ΠΕΝΤΕ ολόκληρους μήνες από τις 11 Ιουλίου 2018 που υπήρξε η απόφαση του περιφερειάρχη, να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο στις 12 Δεκεμβρίου , την αποδοχή της ένταξης και της χρηματοδότησης του εξοπλισμού του Γηροκομείου Αργοστολίου. Ενα εργο ζωής για ολόκληρη την Κεφαλονιά που  όλο ανακοινώνεται η ολοκλήρωση του και όλο ….μετατίθεται για τον …. Μάρτη!

Θα πείτε , Υπομονή! Πέντε μήνες μείνανε για να μας αδειάσουνε τη γωνιά.

Αμ δε!

Φαντάζεστε την καμένη γη που θα αφήσουνε πίσω τους;

Ε, ρε τι θα παραλάβουνε οι νέοι δήμαρχοι! Ιδιαίτερα ο δήμαρχος Αργοστολιού!

Ο Αργοστολιώτης

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις