Η κούκλα κόρη του Παναγιώτη Φασούλα έχει ύψος 1, 97 μ, ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της και ένα αγόρι που τη λατρεύει (pics)

Tall and beautiful!

644

Η 21χρονη κόρη του Παναγιώτη και Μάσας Φασουλά, Μαριέλλa, έχει ύψος 1,97 μ. και ακολουθεί ήδη τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της μιας και εδώ το cliché “το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά” ταιριάζει γάντι. Η Μαριέλλα ανήκει ήδη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών της Ελλάδας και στην ομάδα του κορυφαίου πανεπιστημίου Βάντερμπλιτ όπου σπουδάζει και έχει μπροστά της μια λαμπρή καριέρα ως αθλήτρια.

Η Μαριέλλα Φασούλα όμως, μακριά από τα πανεπιστημιακά καμπ και τα παρκέ, είναι μια ερωτευμένη νέα που θέλει να ζήσει την ευτυχία της με τον σύντροφό της. Η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα, εδώ και ένα χρόνο είναι ζευγάρι με το επίσης αθλητή, Charles Wright.

Παρά τις πολλές ώρες προπόνησης και το εξαντλητικό ωράριο η Μαριέλλα, που είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα με πανέμορφο πρόσωπο, βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της και βεβαίως να ανεβάζει τις απαραίτητες selfies στο προσωπικό της Instagram.

Δες κάποιες φωτογραφίες παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BrzK9Whg6XB/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/Bh7P4Vqgtey/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις