Αφού δεν το ΄χεις Διονυσάκη ούτε με τον προσανατολισμό , ούτε με το μέτρημα..  τι θέλεις και εκτίθεσαι , μου λες????

Σαν το παιδί που μετράει τα’ αστρα μας παρουσίασες παιδικές χαρές που έφτιαξες υποτίθεται μια – μια επι παντοΑντιδημαρχίας σου..   Έλα τώρα!

Πρώτα – πρώτα  άλλα αντί άλλων μετράς.. Τα κόκκινα αστεράκια (οι πιστοποιημένες παιδικές χαρές) είναι 28 και όχι 25 που γράφεις..  Μετά , πχ η παιδική χαρά στα Φαρακλάτα (κίτρινη υπό κατασκευή την έχεις), δεν υπάρχει , εκτός και αν έχασες πάλι τον προσανατολισμό σου και πήρες το αστεράκι από άλλο χωριό και το απίθωσες στο χωριό του κολλητού σου.

Αμα κάτσω και τσι ψάξω μια- μια γύρευε τι θα ΄βρω, αλλά απόψε θα πάω στο Ληξουριώτικο Καρναβάλι και σε βαριόμαι..

Εφκιό που βλέπω είναι ότι με τσ “Αμερικανιές” που κάνεις τελευταία,  μια με τη ποδηλατάδα, μια με τσι ξάπλες κάτου από τσου κοκοφοίνικες , μια με τσι κούνιες,  τα ‘φορτωσες στο κόκορο και θα μείνεις μετεξεταστέος στη κάλπη.

Γιατί και σήμερα αδιάβαστο σε τσάκωσα να μη πω και ψεματούρη..

Βάστα! Αυτές τσι  παιδικές χαρές Διονυσάκη παιδί μου,  που ‘απλωσες πάνου στο χάρτη τση Κεφαλονιάς , δεν τσ’ έφτιαξες εσύ!   Αυτές τσι παιδικές χαρές τσ’ έφτιαξε   η άχρηστη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με 321.3017 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Διάβασε εδω να θυμηθείς και κάμε το σκονάκι για ‘ θα σου χρειαστεί.

 Οτενες λοιπόν κάνεις  την κούνια-μπέλα σου να λες και ένα «ευχαριστώ» στον Αλέκση και στην «άχρηστη» την Αφροδίτη που σου φτιάσανε μέχρι και κούνιες..

Και άκου Διονυσάκη, αυτό να το λες και στα άλλα τα παιδάκια που παίζετε μαζί … Γιατί τα καλά παιδάκια λένε πάντα την αλήθεια…δεν λένε ψέματα.. Αλλιώς  η κάλπη τα τιμωρεί.. ‘Ντακσει??

Η Δασκάλα με τα χρυσά μυαλά

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.