Εκλογικά παιχνίδια ναι, αλλά μην κουρλαθούμε κιόλας

580

Για να μην ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε πατριώτες, να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά.

Πρώτον, έγινε λέει δημοσκόπηση που την έκανε το Μέγαρο, άλλος όμως την πλήρωσε κι άλλον έβγαλε πρώτο, δια τούτο και  δεν την είδε την έρημη  το φως του ήλιου.

Μετά βγαίνει ο  Μιχαλάτος μέσα από το δικό του μέσο ενημέρωσης  και υποστηρίζει ότι εκείνος πάει μπροστά με 5 μονάδες μάλιστα αλλά κι εκείνος κρυφή την κρατάει –την δημοσκόπηση εννοώ-μην και του την ματιάσουμε.

Εγώ όμως κρατάω μούτρα και στους δυο τους, διότι το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε να πω κι εγώ την γνώμη μου, δεν κατάλαβα δηλαδή στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς, ή μήπως το περιβόητο γκάλοπ είναι μουσαντένιο;

Δεύτερον,  ο Μιχαλάτος λέει πάλι ότι έχει την λεγόμενη  παράσταση νίκης διότι αν βγεις και περπατήσεις στο δρόμο το ακούς αυτό από παντού. Εγώ σας το δηλώνω, δεν μένω εδώ, σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν ζω γιατί εμένα άλλα ακούνε τα αυτιά μου.

Τι να πω, ή ο καθένας ακούει ότι θέλει ή αυτή η παράσταση νίκης είναι, πώς το λέτε εσείς εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί …θεατρική παράσταση!!!

Τρίτον, πιάσανε οι άνθρωποι του  στο στόμα τους τον Σαββαόγλου και καλά του κάνανε, που την προηγούμενη τετραετία ήταν μαζί τους αλλά τώρα τους την έκανε. Τα δικά τους μεταγραφικά αποκτήματα, Βαλλιανάτος, Τσιλιμιδός, Σαμούρης, Λουβερδής και λοιποί, το ίδιο δεν έκαναν;

Αλλιώς τους αφήσαμε  πριν πέντε χρόνια κι αλλιώς τους βρήκαμε το 2019.  Είναι δυνατόν να κράζουνε τον Σαββαόγλου αλλά να πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν κάνει το ίδιο με τις δικές τους μεταγραφές; Εδώ να δείτε συνεντεύξεις και δηλώσεις που έχουν να βγουν στην φόρα, δεν θα προλαβαίνει ο κόσμος να διαβάζει.

Τέταρτον, όλα εκείνα τα έγγραφα, που αποδεικνύουν την ανικανότητα και  το χάλι της δημοτικής αρχής Παρίση, για την αφαλάτωση, την πλατεία, το γηροκομείο, και δεν ξέρω τι άλλο, τι τα κράταγε στο σεντούκι ο Μιχαλάτος και δεν μας ενημέρωνε;

Tους άφησε καλά καλά να ρημάξουν το νησί με την σιωπή και την συνενοχή του και τώρα θυμήθηκε να έρθει να μας σώσει. Ή δεν πάνε καλά οι άνθρωποι ή πιστεύουν ότι έχουμε άνοια, άλλο δεν παίζει.

Κι ένα τελευταίο για σήμερα, εκεί στο Μέγαρο πρέπει να έχουν πέσει σε κατάθλιψη. Τσάμπα τα λεφτά στο συνεργείο ανοικοδόμησης που φέρανε από την Αθήνα, τσάμπα κι άδικα τα διαγγέλματα κι οι πορφυρές κουρτίνες, διότι το τέλος το βλέπουν να έρχεται καλπάζοντας.

Πώς  αλλιώς να εξηγηθεί  η  κίνηση τους να στείλουν την υδροφόρα να ποτίσει τους φοίνικες, αφού πρώτα τους άφησαν  να ξεραθούν.

Χάλασε ο κόσμος στα μέσα ενημέρωσης, σου λέει στη Ριζοσπαστών το χάψανε ότι τα δέντρα αρρωστήσανε, εδώ τι θα τους πούμε, θα μας πάρουν με τις πέτρες, ας ρίξουμε δυο στάλες νερό.

Να σας στεναχωρήσω δεν το θέλω αλλά όντως με τις πέτρες θα σας πάρουν και μάλιστα εκείνες με τις οποίες καλύψατε τους άτυχους φοίνικες. Κι εσάς και τον πρώην συνέταιρο σας.

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.