Εγκαινιάζεται” σήμερα ο νέος αγωνιστικός χώρος στο Δημοτικό γήπεδο Αργοστολίου καθώς είναι προγραμματισμένος για τις 5 το απόγευμα ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ.

Δεν υπάρχουν άλλες εξωτερικές αλλαγές με τις κερκίδες να είναι ακριβώς ίδιες καθώς και ο περιβάλλοντος χώρος ενώ κάποια ανακαίνιση έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ήταν 26 Απριλίου του 2015 όταν πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος επίσημος αγώνας ανάμεσα στα Διλινάτα και τον  ΑΟΚΙ για τα μπαράζ της Α’Κατηγορίας και περιμέναμε τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να διεξαχθεί και πάλι ποδοσφαιρικός αγώνας………..!!!!

Τέσσερα χρόνια που το τοπικό ποδόσφαιρο υποβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο με το γηπεδικό να είναι μία από τις αιτίες.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2019 το γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι έκλεισε για να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυχρονισμού του με τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα , παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο και αναβάθμιση του φωτισμού  , των αποδυτηρίων και της εξέδρας.

Τα έργα προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται να ολοκληρωθούν στα τέλη Απριλίου αρχές Μαίου με συνολική δαπάνη 820.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Περιστερίου.

ΓΗΠΕΔΟ ΗΦΑΙΣΤΟΥ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ………ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ…..!!!

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ…………..ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ…!!!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις