Άντε να πείσεις τώρα ότι όλα αυτά δεν είναι μια μεγάλη συγκυρία που κάτι σημαίνει.
Ο λόγος για τρία νέα παιδιά τον Δημήτρη Γιαννάτο από το Αργοστόλι, τον Κυριάκο (Ρίκη) Στάβερη από τον Πόρο, τον Λευτέρη Σπαθή από τη Σκάλα, οι οποίοι είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Μάκη Φόρτε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου. Ο Δημήτρης Γιαννάτος  στο Αργοστόλι και οι Λευτέρης Σπαθής και Κυριάκος Στάβερης, στη δημοτική ενότητα Ελειού-Πρόννων.
Ρίκης Στάβερης, Λευτέρης Σπαθής, Δημήτρης Γιαννάτος

Η συγκυρία;

Και οι τρεις την ώρα που ο Μάκης Φόρτες τους παρουσίαζε στη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» στο Θαλασσόμυλο την περασμένη Κυριακή ήταν απόντες!

Ο λόγος; Όλοι τους είναι βασικοί παίχτες της ομάδας του Α.Ο. Πρόννων που αναδείχθηκε πρωταθλητής Κεφαλονιάς και την ίδια ώρα έπαιζαν με την ομάδα τους στο Ληξούρι κόντρα στον Παλληξουριακό στο παιγνίδι της χρονιάς και κέρδιζαν με 1-0 στις καθυστερήσεις μάλιστα (δες εδώ  κι εδώ) παίρνοντας το πρωτάθλημα για πρώτη φορά και ταυτόχρονα το εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν την Κεφαλονιά στο Εθνικό πρωτάθλημα !!!

Κι οι τρεις, ήλθαν φυσικά, έστω και καθυστερημένα στη συγκέντρωση του συνδυασμού τους και έγινε ο χαμός κατά την ώρα της προσέλευσης τους από τους παρευρισκόμενους που χειροκροτούσαν.

Ο Μάκης Φόρτες εμφανώς συγκινημένος διέκοψε την ομιλία του έτρεξε να τους αγκαλιάσει καθώς  όπως είναι γνωστό κατάγεται από την Σκάλα  και δεσμεύτηκε αυθόρμητα  πως «από τώρα μπαίνει μια μεγάλη υποχρέωση για στήριξη της ομάδας ως εκπροσώπου της Κεφαλονιάς από τον ίδιο και τη νέα δημοτική αρχή» !

Ο Μάκης Φόρτες ξέρει επίσης πολύ καλά τι σημαίνει να ματώνεις για μια ομάδα, μιας κι είναι παλιός ποδοσφαιριστής της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού Αργοστολίου της δεκαετίας του ’70 και νοιώθει  τι σημαίνει μια τέτοια νίκη για νέους ανθρώπους.

 

Ρίκης Στάβερης, Ερμιόνη Διονυσοπούλου, Λευτέρης Σπαθής με το Μάκη Φόρτε και τον Ανδρέα Ζαπάντη

Τα τρια αστέρια του Ελειού – Πρόννων : O Ρίκης Σταβερης, η Ερμιόνη Διονυσοπούλου και ο Λευτέρης Σπαθής είναι τα τρία αστερια του Ελειού – Πρόννων.

Όλοι  τους εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις που σηματοδοτούν με την παρουσία τους το νέο που έρχεται. Το νέο που έχει ανάγκη ο τουρισμός  το νησί μας κι ιδιαίτερα η πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλονιάς της Σκάλας και του Πόρου και πολύ περισσότερο με Δήμαρχο τον έμπειρο και Ξωμερίτη στην καταγωγή Μάκη Φόρτε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.