Ζω στη Λειβαθώ τα τελευταία 20 περίπου χρόνια και αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, συμμετέχοντας στον συνδυασμό «Για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» δίπλα στον επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχο Αργοστολίου Μάκη Φόρτε.

Μάκης Φόρτες – Υπ. Δήμαρχος Αργοστολίου

Δίπλα στον άνθρωπο ο οποίος σε αυτά τα δώδεκα χρόνια άλλαξε την όψη του Αργοστολίου, με το Λιθόστρωτο όπως το απολαμβάνουμε σήμερα, με τη μεταφορά του ΚΤΕΛ στη σημερινή του θέση και την αναμόρφωση όλης της παραλιακής ζώνης ξηλώνοντας την παρόχθια παραγκούπολη, με το καφενείο της Καμπάνας, με τον φωτισμό της πόλης και τη δημιουργία χώρων πρασίνου και τόσα άλλα έργα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα του.

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με την πανθομολογούμενη εντιμότητα του, την εμπειρία του, την εργατικότητα του και το πείσμα του έχει την ικανότητα να αναμορφώσει και τον νεοσύστατο δήμο Αργοστολίου, ο οποίος περιλαμβάνει και τη δημοτική ενότητα Λειβαθούς στην οποία θα είμαι υποψήφια. Έχει την ικανότητα να ξαναδώσει ζωή στα χωριά μας με έργα υποδομών, καλυτερεύοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και την παροχή υπηρεσιών στους χιλιάδες θερινούς επισκέπτες της.

Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό με «ίσους μεταξύ ίσων» καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ κίνητρο σε αυτή την προσπάθεια την αγάπη για τον τόπο τους, την διάθεση για προσφορά και τη δέσμευση να αλλάξουμε όλα αυτά τα οποία μας πληγώνουν και έχουν κάνει τοξική την πολιτική ζωή του νησιού. Η μεγαλύτερη δέσμευση μας είναι ότι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα μας βρει σε έναν δήμο χωρίς νικητές και ηττημένους. Σε έναν δήμο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε να ζήσουν τα παιδιά μας!

  • Σπυριδούλα (Ρούλα) Γιαννάτου
  • Υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Δ.Ε. Λειβαθούς

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις