Ελένη Απέργη: Από τον “τροπικό” των Ζόλων, στο ψηφοδέλτιο της Ρόδης Κράτσα για την Περιφερεια

1251

Μια πρόσκληση για καφέ μετατράπηκε σε μια συναρπαστική ξενάγηση στον «τροπικό» των Ζόλων! Αυτό που είδαμε περνώντας την πόρτα από ένα συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στα Ζόλα δεν το περιμέναμε!

Βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες στα Ζόλα μαζί με τον Παύλο Παπαδάτο, τη σύζυγό του Αννέττα Γκίλας και άλλους εκλεκτούς φίλους. Στο χωριό είχε καλέσει για καφέ την παρέα η κυρία Ελένη Απέργη. Συναντηθήκαμε στο συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ιδιοκτησίας της και μόλις περάσαμε το πορτόνι της βρεθήκαμε αλλού!!!

Ελένη Απέργη

Η κα Ελένη Απέργη , με ένα λαμπερό χαμόγελο , άριστη οικοδέσποινα , απίστευτα φιλόξενη μας ξενάγησε στο κτήμα της ! Ένας χώρος σαν από παραμύθι!! Φυσικό σύνορο ένα…ποταμάκι.. Τροπική βλάστηση , πανύψηλα δένδρα, μπανάνες γεμάτες φρούτα… Και η κα Ελένη Απέργη να τρέχει πάνω κάτω με δίσκους γεμάτους φρούτα, αναψυκτικά, καφέδες για το τρατάρισμα…

 Όπως μας είπε η ίδια επέστρεψε από το εξωτερικό και βρέθηκε αντιμέτωπη με το δίλλημα της αξιοποίησης η όχι της πατρικής περιουσίας… Μόνη αντιμέτωπη με πολεοδομίες, υπηρεσίες, γραφειοκρατία… Τα κατάφερε .. Πολλές φορές λύγισε από το βάρος των ευθυνών αλλά δεν είχε άλλη επιλογή παρά να συνεχίσει.. Με το κεφάλι ψηλά.. Το τοπίο και η βλάστηση του κτήματος την βοήθησε να δημιουργηθεί αυτός ο μοναδικός χώρος… Κάθεσαι στη πισίνα και ακούς το ποταμάκι να τρέχει , ή τον θόρυβο από τις ανεμογεννήτριες, που όχι δεν ενοχλούν τους ενοίκους …

Και εκεί που τα συζητούσαμε για τα πως και τα γιατί του τολμήματος, μας έσκασε τη βόμβα! Είναι υποψήφια για το περιφερειακό συμβούλιο στο ψηφοδέλτιο της Ρόδης Κράτσα- Τσαγκαροπούλου «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»!

Ελένη Απέργη ! Μια γυναίκα που αντιμετώπισε τα μύρια όσα προβλήματα για να σταθεί στα πόδια της επιχειρηματικά με την επιστροφή της από την Αμερική, μια γυναίκα που σήκωσε τα μανίκια και τα αντιμετώπισε όλα μόνη της, μια γυναίκα που έστησε μια επιχείρηση με πολύ κόπο, μόχθο και μεράκι.. Μια γυναίκα, επαγγελματία του τουρισμού που αξίζει να βρίσκεται στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Απολαύστε και το .. τροπικό κτήμα στα Ζόλα!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

Comments are closed.