Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα

344

Σε ανακοίνωση του  για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλει τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, και έτσι θα κινηθούμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. «ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ»
    Συνδυασμός Κοινότητας Σάμης
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Αγαπητοί συμπολίτες,
    Με την ψηφοφορία της 26ης Μαΐου έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς και αρχίζει ένα όμορφο ταξίδι των 3 Δήμων.
    Ελπίζουμε το εγχείρημα αυτό να πετύχει προς όφελος όλων.
    Πολλοί από εμάς ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με όσους αγωνίστηκαν και πίστεψαν για αυτή την αλλαγή.
    Συνέχεια αυτού του αγώνα ήταν μια μικρή ομάδα επτά ατόμων ένωσαν τις δυνάμεις τους με ανιδιοτέλεια και διεκδικήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας για μια νέα κοινότητα με τον συνδυασμό «ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ».
    Σε αυτούς τους εξαιρετικούς φίλους και άριστους συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, οφείλουμε τις απέραντες ευχαριστίες μας από καρδιάς.
    Εμείς είμαστε έτοιμοι με τον θεσμικό μας πλέον ρόλο και πάντα σε συνεργασία με τον νέο Δήμο αλλά και τους πολίτες να συμβάλουμε στην καθόλα ανάδειξη και ανάπτυξη της Σάμης μας.
    Σάμη 30.5.2019
    Εκ του Συνδυασμού

Comments are closed.