Τρέχει, τρέχει ο Θεόφιλος…

961

Oύτε ψύλλος στον κόρφο τους εκεί στου Μιχαλάτου, τρέχουνε και δεν φτάνουνε μπας και γυρίσουνε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Και καλά, για κάποιους λέγανε ότι πέσανε έξω στις προβλέψεις τους και δεν περάσανε στον επόμενο γύρο αλλά  εκείνοι πως και δεν πήρανε πρέφα ότι ο μηχανισμός του μεγάρου έχει πιάσει όλα τα πόστα και δεν φεύγει ούτε μύγα;

Έχουνε ξαμολυθεί τώρα στα τηλέφωνα, τις συναντήσεις και τις ανακοινώσεις και δώστου από δω και δώστου από κει για το καλό του τόπου λέει, να μην βγουν πάλι οι Παρισολυκουδέοι αλλά εκείνοι και βαράνε τα τηλέφωνα του κόσμου όλη μέρα κι όλη νύχτα. Ρίχνουν και γέφυρες και δώστου γλείψιμο μπας και πιάσουν κάποιον απογοητευμένο  που δεν βγήκε γιατί νυν υπέρ πάντων ο αγών, φίλοι μου.

Έμαθα  ότι κι ένας που τους είχε λακίσει επειδή δεν εκλέχθηκε, τον ξαναμάζεψαν και τρέχουνε πάλι παρέα.

Τώρα θα μου πείτε, λογικό είναι να  θέλει να βγει  κι ο Μιχαλάτος και κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν είναι εύκολο να πείσει τον κόσμο ότι είναι καλύτερος από τους άλλους, γιατί οι μεν του Μεγάρου εγκατέλειψαν τα πάντα και διάλυσαν το νησί αλλά κι ο Μιχαλάτος δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις, μεγάλος οικονομικός παράγοντας είναι, που ο κόσμος τον φοβάται να του παραχωρήσει και την πολιτική εξουσία.

Φωνάζει κι ο Μιχαλάτος να μην στραφούμε προς την επιλογή της αλαζονείας και των ημετέρων αλλά έλα μου που ο κόσμος καταλαβαίνει ότι πολύ απλά θέλουν να αντικαταστήσουν εκείνους με τους δικούς τους, που περιμένουν πως και πως να αναλάβουν γιατί έχει κι εκείνος κάτι φυντάνια στον συνδυασμό του , φωτιά και λαύρα, πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.

Οπότε, άντε να δούμε τι θα αποφασίσει ”ο περήφανος Κεφαλληνιακός λαός” μην πω καμιά βαριά κουβέντα και δεν επιτρέπεται… Εγώ πάντως αυτή την Κυριακή δεν θα είμαι ψηφοφόρος σας το λέω…

Ο  Ψηφοφόρος της πρώτης Κυριακής

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις