Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το φωνάζω από τότε που σε κάποιους δεν αρέσουν οι απόψεις μου, ότι μην με ταυτίζετε με ανθρώπους και μην μου αποδίδετε διάφορες ταυτότητες.

Παρόλα αυτά εσείς συνεχίζετε το βιολί σας!

Ας είναι!

Να μιλήσουμε λοιπόν για αυτό που σας καίει από ότι φαίνεται πάρα πολύ.

Έχετε χαλάσει τον κόσμο για τα ανώνυμα δημοσιεύματα που δεν προβάλλουν θέσεις υπέρ του Μιχαλάτου γιατί αν το έκαναν αυτό, δεν θα σας πείραζαν καθόλου.

Βγήκατε σήμερα σε εντεταλμένη υπηρεσία, παίρνοντας γραμμή από τον αρχηγό να βγείτε να απαντήσετε γιατί προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα ζορίζουν.

Είστε όμως τόσο ηλίθιοι ώστε να πιστεύετε ότι προσβάλλοντας τον Μάκη Φόρτε θα αποκομίσετε κάποιο όφελος στην κάλπη.

Είστε τόσο ηλίθιοι να γράφετε ότι ο πρώην δήμαρχος ακυρώνει την ιστορία του ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Αλέκο Καλαφάτη, τον Γεράσιμο Αρσένη και τον Διονύση Γεωργάτο, αλλά δεν είναι ο Μάκης Φόρτες που ακύρωσε την ιστορία του.

Είστε όλοι οι υπόλοιποι που πήγατε με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο για τον οποίον εκφραζόσασταν με τα χειρότερα λόγια, επειδή τον θεωρούσατε πολύ επικίνδυνο για την πολιτική ζωή του τόπου, κατά πως λέγατε τότε.

Κι εσύ γαϊδαράκο μου που είναι η Καμόρα και οι διάφοροι συναφείς όροι για το πόσο επικίνδυνο είναι η συγκέντρωση οικονομικής και πολιτικής εξουσίας στα χέρια ενός και μόνο ανδρός…

Που είναι λοιπόν ο Διονύσης Γεωργάτος και ο Σπύρος Μοσχόπουλος και για ποιόν τρέχουν να μαζέψουν σταυρούς;

Που είναι ο Νικόλας Βαλλιανάτος κι ο Γιώργος Τσιλιμιδός, που είναι ο πρώην νομάρχης Μάκης Μεταξάς κι ο πρώην δήμαρχος Κώστας Ζαπάντης, που είναι κι ο νεώτερος στην παρέα Σπύρος Σαμούρης;

Που είναι ο Σταύρος Σπαθής που φώναζε σαν δαιμονισμένος βρίζοντας τον Μιχαλάτο το  2014, που έκανε την προεκλογική του ομιλία απέναντι από το μαγαζί του.

Είστε όλοι μαζί κι αλαμπρατσέτα με τον άνθρωπο που δεν θέλατε να ακούσετε ούτε το όνομά του αλλά  προφανώς κάποια πράγματα άλλαξαν και βάρυναν στην ζυγαριά  υπέρ του Μιχαλάτου κι έτσι ότι λέγατε παλιά, νερό κι αλάτι τώρα.

Είστε τόσο ηλίθιοι που νομίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να αποδομήσετε το έργο και την πολύχρονη παρουσία του Μάκη Φόρτε στην ζωή του τόπου.

Βλέπετε ο ίδιος, επέλεξε τον πολύ δύσκολο δρόμο του να τα βάλει με όλους σας απέναντί του και με τον πακτωλό υποσχέσεων που μοιράσατε προκειμένου να συσπειρώσετε τον κόσμο γύρω σας.

Είναι ντροπή σας να πιάνετε τον Μάκη Φόρτε στο στόμα σας όταν ξέρετε όσα εκβιαστικά διλήμματα μπαίνουν στους ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από τον Μιχαλάτο.

Είναι ντροπή σας να βρίσκεστε στο πλευρό του ανθρώπου που πληρώνει με μισθούς εξευτελιστικούς τους υπαλλήλους του κι αυτούς όχι ολόκληρους αλλά με κουπόνια.

Είναι ντροπή να θέλετε να το παίξετε αθώες κορασίδες όταν για τους περισσότερους από εσάς βουίζει το Αργοστόλι γα τις κάτω από το τραπέζι συμφωνίες και πολιτικές δοσοληψίες.

Είναι ντροπή σας να θέλετε αυτή η διαχείριση και συμπεριφορά να συνεχιστεί και στο δήμο.

Και για να τελειώνουμε!
Στα μάτια τα δικά μου αλλά και του κόσμου, κι εσείς κι ο Παρίσης είστε δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, γιατί λοιπόν θα πρέπει να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου;

Κόψτε τον λαιμό σας και διαμορφώστε το αποτέλεσμα εσείς που στήσατε και το πολιτικό σκηνικό. Εμένα, “συνένοχο στο φόνο δεν θα μ’ έχετε”. Βλέπεις γαϊδαράκο μου ξέρουμε κι εμείς από  τραγούδια κι οι στίχοι δεν είναι μόνο για όσους σας βολεύουν…

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις