Δεν μας αξίζει ένας ντόμπρος πρωθυπουργός σαν τον Τσίπρα…

728

Κοντεύω να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω πατριώτες με όσα τρελά διαβάζω καθημερινά ότι θα κάνει λέει η Νέα Δημοκρατία για να μας σώσει.

Διάβασα χτες  ότι σκάσανε ένα εκατομμύριο ευρώ για να μας βομβαρδίζουνε με τα προεκλογικά τους σποτάκια στο  facebook.

Άστο ρε Κυριάκο, μην μπαίνεις στον κόπο και ξεβολεύεσαι καλοκαιριάτικα και χαλάς τσάμπα τα ωραία σου λεφτά έστω κι αν τα απόκτησες χωρίς κόπο.

Εμείς εδώ στο Ελλαντιστάν εσένα θα ψηφίσουμε έτσι κι αλλιώς. Τον άλλον τον Τσίπρα, δεν τον θέλουμε.

Εμείς θέλουμε εσένα που είσαι ανώτερη φάρα ανθρώπου από μεγάλο πολιτικό τζάκι, αναμπάμ παπαντάμ που λέμε και που με τα σόγια σου έχετε πιάσει όλα τα πολιτικά πόστα  από το 1960, όχι τον ψωριάρη τον Αλέξη.

Βλέπεις συν όλα τα κακά της μοίρας μας έχουμε κι ένα άλλο κουσούρι σαν λαός, που εσένα σε βολεύει μια χαρά,  ξεχνάμε πολύ εύκολα όταν μας συμφέρει.

Θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν κλεισμένος για ένα εικοσιτετράωρο μόνος του με 19 νοματαίους απέναντί του, όταν αναγκάστηκε να υπογράψει το τελευταίο μνημόνιο για το οποίο ζήτησε εκ νέου την ψήφο μας το 2015 αλλά ξεχνάμε όλα εσάς τα καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τα ψηφίζατε με κλειστά μάτια και χωρίς λαϊκή εντολή.

Θυμόμαστε και θυμώνουμε που ο Τσίπρας δίνει επιδόματα για να στηρίξει κάποιους ανθρώπους στα πόδια τους αλλά ξεχνάμε ότι επί των ημερών σας είχατε βγάλει την μισή Ζάκυνθο τυφλούς για να τους πιστώνετε τους λογαριασμούς σαν δήθεν δικαιούχους.

Θυμόμαστε και αγανακτούμε που το κράτος δίνει μια οικονομική βοήθεια στους μετανάστες αλλά ξεχνάμε ότι αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους παίρνουμε για δουλειά και τους πληρώνουμε πολύ λιγότερα από τους συμπατριώτες μας, με αποτέλεσμα με το πολύ χαμηλό τους εισόδημα να δικαιούνται βοήθημα.

Θυμόμαστε και καμαρώνουμε ότι  είμαστε ο μοναδικός και περιούσιος λαός που θα πρέπει να βοηθιέται οικονομικά αλλά  ξεχνάμε ότι σε ολόκληρο τον κόσμο εμείς ως μετανάστες μια χαρά τσεπώνουμε τα επιδόματα και τις συντάξεις που μας δίνουν.

Θυμόμαστε και οργιζόμαστε που  ο Τσίπρας δεν έκανε τον κατώτατο μισθό 800  ευρώ όπως έλεγε αλλά ξεχνάμε ποιοι έκοψαν μισθούς και συντάξεις και ποιοι θέσπισαν τον υποκατώτατο μισθό για να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί.

Θυμόμαστε να απαιτούμε  όλο και καλύτερες συντάξεις αλλά ξεχνάμε ότι οι επιχειρηματίες που υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θέλουν έλεγχο για να αποδίδουν στα ταμεία αυτά που πρέπει ώστε να έχουν  λεφτά να μας πληρώνουν.

Θυμόμαστε και βγάζουμε αφρούς που  το κράτος δίνει την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που υποτίθεται θα μας αλλοιώσουν την περιούσια  φυλή αλλά ξεχνάμε ότι εμείς σε όποια χώρα βρεθήκαμε αποκτήσαμε την υπηκοότητα μέσα σε μια εξαετία.

Θυμόμαστε και τα βάζουμε με τον πρωθυπουργό που  δεν κατάφερε να κλείσει μέσα όλα τα πολιτικά λαμόγια που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα αλλά ξεχνάμε ότι αυτοί που θέλουν να έρθουν στην εξουσία είναι εκείνοι που τα δημιούργησαν και τα κουκούλωναν για χρόνια.

Θυμόμαστε μια χαρά ότι ο Τσίπρας δεν  έδωσε όλη την 13η σύνταξη αλλά ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν για να  την κόψουν τελείως.

Θυμόμαστε  να  καθόμαστε μπροστά από την τηλεόραση σαν τον Βούδα και να ακούμε όλες τις ασυναρτησίες των  μέσων ενημέρωσης εναντίον της κυβέρνησης αλλά ξεχνάμε ότι της κάνουν τέτοιο πόλεμο επειδή έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν.

Θυμόμαστε και τα πατριωτικά μας με την Μακεδονία να  είναι μια και Ελληνική αλλά ξεχνάμε ότι από το 1878 όλοι με αυτό το όνομα αποκαλούσαν την γείτονα χώρα κι επιτέλους τώρα την καθιερώσαμε ως Βόρεια Μακεδονία και πήραμε πίσω την ιστορία και τα σύμβολά μας ενώ  εποπτεύουμε με τα στρατιωτικά μας αεροπλάνα τον εναέριο χώρο της.

Θυμόμαστε να το παίζουμε πατριώτες όποτε μας βολεύει και να κουνάμε την ελληνική σημαία αλλά ξεχνάμε ότι την δώσαμε και την καπηλεύονται τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής που βγήκαν μέσα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας κι εμείς οι έξυπνοι τα βάλαμε και στη βουλή.

Θυμόμαστε να απαιτούμε όλο και καλύτερες υπηρεσίες στα νοσοκομεία μας που νοσηλευόμαστε  χωρίς να πληρώσουμε ένα ευρώ αλλά ξεχνάμε ποιοι τα εξαθλίωσαν, ποιοι έστελναν δασκάλους να δουλέψουν σε αυτά γιατί δεν υπήρχε προσωπικό και ποιοι μας έβαλαν να πληρώνουμε υποχρεωτικά πεντάευρα για να κάνουμε μια εξέταση.

Θυμόμαστε και δεν μας αρέσει που σε ένα ευνομούμενο κράτος πρέπει όλοι αναλογικά να πληρώνουμε τους φόρους και τα χρέη μας αλλά ξεχνάμε ότι η ΝΔ έχει ένα χρέος 200 εκατομμυρίων που δεν θέλει να πληρώσει και το ΠΑΣΟΚ για να αποφύγει τις δικές του οφειλές, άλλαξε όνομα και ΑΦΜ και μας βαφτίστηκε ΚΙΝΑΛ.

Θυμόμαστε και αναθεματίζουμε που ο Τσίπρας δεν κάλυψε με προσλήψεις όλους τους χώρους που έχουν ανάγκη αφού του είχαν το μαχαίρι στο λαιμό για να κλείσουν επιτέλους οι αξιολογήσεις αλλά ξεχνάμε ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ με τις μεταρρυθμίσεις τους απολύανε κόσμο που πηδούσε από τα παράθυρα μέσα στην απελπισία του.

Για αυτό σου λέω Κυριάκο, δεν χρειάζεται να μας πείσεις για τίποτα, ξέρουμε πολύ καλά τι κουμάσι είσαι εσύ κι η παράταξή  σου αλλά ξεχνάμε επιλεκτικά όμως εσένα θα ψηφίσουμε γιατί ένας ντόμπρος  πρωθυπουργός σαν τον Αλέξη Τσίπρα που έδωσε μάχες για να βάλει την χώρα πάλι σε κανονικούς ρυθμούς και να ξανακερδίσει την αξιοπρέπεια μας, δεν μας αξίζει.

Εμείς είμαστε μαθημένοι στην ασυδοσία, την ρεμούλα, τις λαμογιές και τις κομπίνες,  γουστάρουμε  ατιμωρησία  και δεν θέλουμε έλεγχο σε ότι κάνουμε, δεν μας αρέσει να πληρώνουμε για τίποτα, γουστάρουμε να λαδωνόμαστε και να φοροδιαφεύγουμε  και κυρίως την καταβρίσκουμε  όταν μας εξαπατούν γιατί στερούμαστε κοινής λογικής που λέει, ότι επειδή ο λύκος φόρεσε την προβιά του αρνιού δεν σημαίνει ότι είναι  πρόβατο…μ@λ@κ@ ψηφοφόρε!

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

3 Σχόλια

  1. Σιγουρα παντωs στην ΕΛΛΑΔΑ αξιζει εναs ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ πρωθυπουργοs!

  2. Τόσο ντόμπρα που έσκισε τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Τόσο απλά…

  3. Ότι πιο αστείο εχω διαβάσει το τελευταιο διάστημα….!

Comments are closed.