Έκλεισε το Μέγαρο για ανακαίνιση και μετατροπή σε Πινακοθήκη;

609

Τέλος στη λειτουργία του Μεγάρου ως Δημαρχείου φαίνεται να βάζει η δημοτική αρχή αφού το κτίριο είναι κλειστό εδώ και δυο ημέρες. Πληροφορίες λένε ότι ξεκίνησαν εργασίες ανακαίνισης και  σύντομα θα αρχίσει να επαναλειτουργεί για τον σκοπό που αγοράστηκε, ως Πινακοθήκη. Τυπικά μάλλον δύσκολο να γίνεται ανακαίνηση όταν ο δημος Αργοστολίου δεν έχει ακόμα προϋπολογισμό. Το ότι έχει κλείσει τις πόρτες του ισογείου, τις έχει κλείσει. Στον α’ όροφο όμως λειτουργούν υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου. Η σωστή λειτουργία της Πινακοθήκης θα χρειαστεί και τον α’ οροφο για γραφεία αλλά και για επέκταση των εκθέσεων.

Ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια κοντά στην κεντρική πλατεία, είχε αποκτήσει φανατικούς φίλους αλλά και πολέμιους, αφού κάποιοι υποστήριζαν, ότι η χρήση του ως δημαρχείο αναβαθμίζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών ενώ άλλοι ήταν κατηγορηματικά εναντίον και το ήθελαν να λειτουργεί ως  χώρος πολιτισμού και τέχνης και μόνο.

Το αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι δεύτεροι θα φανεί σύντομα ενώ προς το παρόν από ότι όλα δείχνουν, θα παραμείνει κλειστόν.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις