Μια σημαντική διεθνής  βράβευση σε φωτογραφία της Φωτεινής Μαραβέγια!

631

Ηταν ζήτημα χρόνου η βράβευση της ερασιτέχνη φωτογράφου Φωτεινής Μαραβέγια και κυρίως να αποδεχτεί η ίδια τις ικανότητές της και να συμμετάσχει σε φωτογραφικό διαγωνισμό.

Η Φωτεινή Μαραβέγια είναι η αποκλειστική φωτογράφος της περιοχής των Ομαλών. Ο φακός της έχει παγιδεύσει τις ομορφιές του κάμπου του Αγίου και των χωριών .

Ομαλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μια από αυτές τις φωτογραφίες, σε ασπρο μαύρο γκρι, η πιο «ατμοσφαιρική» βραβεύτηκε στον Δεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό #pws , καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Landscape!!! Η Φωτεινή συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτόν τον διαγωνισμό. (Nα ακους τον δάσκαλό σου Βασίλη Λουκάτο, Φωτεινούλα!!! ) Αυτή η φωτογραφία είναι δημοσιευτεί και σαν “φωτογραφία ημέρας” και στο kefaloniapress.

Θερμά συγχαρητήρια στην φωτογράφο  Φωτεινή Μαραβέγια,, στην «Φωτεινούλα» μας για την επιτυχία της που συμβάλει και στη προβολή της περιοχής. Ξέρουμε ότι αν το θελήσει η ίδια σε όποιο διαγωνισμό και αν συμμετάσχει θα έχει και διάκριση! Και την ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να αναδημοσιεύουμε τις φωτογραφίες της.

Τι έγραψε η ίδια στο facebook της για αυτή τη διάκριση:

Στην πρώτη μου συμμετοχή στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό #pws η φωτογραφία μου έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Landscape!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους διοργανωτές για αυτή τη διάκριση!  Fotini Maravegia

√Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδω :

https://photoweddingstories.com/participation/awards/index/second-half-pws-convention-2019

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις