Αυτή είναι η καθημερινή διατροφή της Βικτόριας Μπέκαμ

316

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο instagram η οποία – εκτός από τη δουλειά – περιλαμβάνει καλή διατροφή και έντονη γυμναστική.

Η πρώην τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, έχει ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν παρεκκλίνει ποτέ, εξάλλου αυτό φαίνεται στη σιλουέτα της.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της τη ρουτίνα διατροφής και γυμναστικής της στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός ενδιαφέροντος πρωινού από την κόρη της Χάρπερ.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα Insta stories της δείχνει ένα μπουκάλι βιολογικό μηλόξιδο τοποθετημένο στο τραπέζι της κουζίνας.

“Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πίνω 2 κουταλάκια μηλόξιδο, και στη συνέχεια φρέσκο λεμόνι στιμένο μέσα σε βραστό νερό.”

Συνέχισε με μια εικόνα πρωινού από την οκτάχρονη κόρη της, Χάρπερ, το οποίο περιελάμβανε σπόρους τσία και γάλα αμυγδάλου και βατόμουρο.

Και μετά από όλο αυτό το φαγητό, η Μπέκαμ πίνει μερικούς καφέδες πριν αρχίσει τη δίωρη καθημερινή προπόνησή της.

Η Βικτόρια είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην καθημερινή ρουτίνα της ενώ έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι κάνει μια ώρα διάδρομο και στη συνέχεια άλλη μια ώρα ασκήσεων τόνωσης με τον προσωπικό της trainer.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις