Συνέντευξη στο τεύχος Απριλίου του InStyle, έδωσε συνέντευξη η Κέιτι Χολμς, η οποία εξήγησε γιατί επέλεξε να κάνει την εμφάνιση που τρέλανε το διαδίκτυο τον περασμένο Αύγουστο με τον στηθόδεσμο από κασμίρ και την ασορτί ζακέτα αμέσως μετά τη διάλυση της σχέσης της με τον Τζέιμι Φοξ.

“Ειλικρινά, δεν ένιωθα τόσο σέξι. Και αυτή ήταν μια ευκαιρία να νιώσω σέξι” εξήγησε η 41χρονη ηθοποιός.

“Σκέφτηκα τον εαυτό μου σε ένα σαλέ δίπλα στη φωτιά φορώντας το σουτιέν και την ασορτί ζακέτα μου. Ωστόσο, σκέφτηκα ότι πολλές γυναίκες φορούν σουτιέν με ζακέτα. Ετσι βγήκα για ψώνια με την κόρη μου. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόση φασαρία…”

https://www.instagram.com/p/B9FXH-2h42j/?utm_source=ig_embed

Αν και το συγκεκριμένο σετ είναι πανάκριβο, κοστίζει 600 ευρώ το μπραλέτ και 1.775,00 ευρώ η ζακέτα από κασμίρ, εξαντλήθηκε λίγες ώρες αφού οι φωτογραφίες της Χολμς βγήκαν στη δημοσιότητα.

Κέιτι Χολμς: Μιλά για την εμβληματική στιγμή της μόδας που δημιούργησε άθελά της, επειδή ήθελε να νιώσει σέξι [Εικόνες]
holmes

Μιλώντας για την 14χρονη κόρη της Σούρι και την ζωή τους στη Νέα Υόρκη όπου ζουν από το 2006, που η Χολμς πήρε διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ είπε:

“Είναι πολύ δυναμική, ήταν πάντα μια ισχυρή προσωπικότητα. Κάθε φορά που αρχίζει κάτι δουλεύει σκληρά για να γίνει πολύ καλή σ’αυτό. Μόνο τότε λέει “Ok, ώρα μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο. Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλεύει σκληρά”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις