Στο γνωστό κατάστημα ένδυσης του Λιθόστρωτου Pink Woman κάναμε το ρεπορταζ για τα μέτρα που έχουν τεθεί σε λειτουργία προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών.

Από ότι διαπιστώσαμε η διαδικασία δεν είναι καθόλου αγχωτική για τον πελάτη, δεν έχει αλλάξει τίποτε στον τρόπο της επιλογής και πρόβας ,  αλλά απαιτεί πολλαπλάσια φροντίδα από τον καταστηματάρχη και τον εργαζόμενο.

Το Pink Woman στην διάρκεια της καραντίνας βάφτηκε και απολυμάνθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή λειτουργία των κλιματιστικών και την απολύμανση όλων των χώρων του.

Το προσωπικό είναι με γάντια και μάσκες αλλά είδαμε και κάποιες κυρίες να φοράνε τις μάσκες τους εντός του καταστήματος.

Στην είσοδο υπάρχει το αντισηπτικό και τα χαρτάκια προτεραιότητας. Το συγκεκριμένο μαγαζί με τα τετραγωνικά που διαθέτει μπορεί να δεχτεί ταυτόχρονα έως 25 πελάτες.

Πριν το ταμείο υπάρχει σηματοδότηση για την απόσταση απο πελάτη σε πελάτη.

Μόλις βγει πελάτης απο το δοκιμαστήριο αμέσως γίνεται η απολύμανση της κουρτίνας του δοκιμαστηρίου και του χώρου .

Το ρούχο που επιστρέφεται , γυρίζει απο την υπάλληλο απο την ανάποδη και απολυμαίνεται με ατμό. Ο ατμός δεν αφήνει υγρασία, έτσι αμέσως μετά πηγαίνει στη θέση του απολυμασμένο για την επόμενη πελάτισσα.

Δείτε τη διαδικασία

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις