Αύξηση κρατήσεων 600% για τις κρουαζιέρες τον Αύγουστο

2541

Όταν άρχισε η πανδημία του κορονοϊού, μερικές από τις χειρότερες ιστορίες τρόμου και πανικού διαδραματίστηκαν στα κρουαζιερόπλοια στα οποία παγιδεύτηκαν χιλιάδες επιβάτες. Μάλιστα οι μαρτυρίες για το φόβο και την καραντίνα των επιβατών έκαναν το γύρο του κόσμου και το σενάριο ήταν απελπιστικό. Δεν προκαλεί εντύπωση ότι οι εταιρείς διοργάνωσης κρουαζιέρας ήταν αυτές που επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση εξαιτίας της πανδημίας.

Αλλά προφανώς η προοπτική να κολλήσει κάποιος κορονοϊό σε ένα σκάφος γεμάτο άτομα που μπορεί να έχουν μολυνθεί δεν αρκεί για να αποτρέψει ορισμένους ανθρώπους να επιστρέψουν στη θάλασσα και στις κρουαζιέρες το συντομότερο δυνατό, αναφέρει η TMZ. Η δημοσίευση αναφέρει ότι ένας εκπρόσωπος της Cruise Planners, αποκάλυψε ότι οι κρατήσεις του Carnival Cruises τον Αύγουστο έχουν αυξηθεί.

Την περασμένη εβδομάδα η Carnival ανακοίνωσε ότι ορισμένες από τις κρουαζιέρες του γραφείου θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν τον Αύγουστο. Με την ανακοίνωση αυτή, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Cruise Planners, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 600% σε σύγκριση με τις προηγούμενες τρεις ημέρες πριν ανακοινωθούν τα νέα του Αυγούστου. Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι η Cruise Planners λέει ότι οι κρατήσεις Αυγούστου 2020 είναι 200% σε σχέση με τις κρατήσεις του Αυγούστου 2019 – όταν κανείς δεν είχε καμία ανησυχία να κολλήσει στα “πλοία του θανάτου”.

Γιατί λοιπόν η αύξηση των κρατήσεων; Ο εκπρόσωπος της Cruise Planners είπε ότι όσοι έκαναν κρατήσεις ήταν γενικά νεότεροι και υγιείς και ως εκ τούτου “δεν ανησυχούσαν πολύ να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή”. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε επίσης ότι η έντονη επιθυμία να ταξιδέψει κάποιος μετά την καραντίνα έχει παίξει ρόλο στην άνοδο των κρατήσεων. Φυσικά, το γεγονός ότι μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση με χαμηλό αντίτιμο γιατί οι τιμές έχουν μειωθεί αισθητά μπορεί να έχει να κάνει επίσης με τον μεγάλο αριθμό κρατήσεων του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις