Η Disney θέλει να ανοίξει τα θεματικά της πάρκα στη Φλόριντα στις 11 Ιουλίου

Οι επισκέπτες θα φορούν μάσκες και θα ελέγχεται η θερμοκρασία τους.

42

Έπειτα από μήνες εκτός λειτουργίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η Disney σχεδιάζει την σταδιακή επαναλειτουργία των θεματικών της πάρκων Magic Kingdom και Animal Kingdom στοχεύοντας να ανοίξουν στις 11 Ιουλίου.

Ο Jim MacPhee, αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων για το Walt Disney World Resort συζήτησε τον σχεδιασμό σε μια διαδικτυακή συνάντηση με την ομάδα οικονομικής ανάκαμψης της κομητείας Όραντζ.

Η Disney χρειάζεται έγκριση από την ειδική ομάδα της κομητείας και τον κυβερνήτη της Φλόριντα για την επαναλειτουργία του Disney World.

Η Disney World και η Disneyland έχει κλείσει από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας, ενώ την περασμένη εβδομάδα ένα μικρό μέρος των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνουν μαγαζιά και εστιατόρια άνοιξε, κάτω από αυστηρά μέτρα.

Οι επισκέπτες είναι απαραίτητο να φορούν μάσκες, εκτός από την ώρα που τρώνε, ενώ μετρούν τη θερμοκρασία τους πριν τους επιτραπεί η είσοδος, κάτι που θα εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Ο αριθμός των επισκεπτών θα περιοριστεί, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, ενώ να υπάρχουν συνεχείς απολυμάνσεις.

Ενώ ο MacPhee επισήμανε ότι δεν θα υπάρχουν παρελάσεις, επιδείξεις με βεγγαλικά και συναντήσεις και χαιρετισμοί με τους ήρωες της Disney.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις